• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola: Hajnkes i Hicfeld pre mene

Autor mondo.rs

Trener Bajerna kaže da ga pred početak oproštajne polusezone ne opterećuju priče o borbi za tri trofeja.

Drugi deo sezone za ekipu Bajerna počinje utakmicom protiv Hamburgera u gostima (petak, 20.30).

Bavarci su u prvih 17 kola Bundes lige stekli osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Borusiju iz Dortmunda i opšti je utisak da će u tom takmičenju najlakše doći do trofeja.

Domaći Kup je uvek nepredvidiv (četvrtfinale Bohum - Bajern), a Liga šampiona surovo kvalitetna, posebno kada žreb u osmini finala upari, recimo, Gent i Volfsburg, a na drugoj Arsenal i Barselonu, Pari sen Žermen i Čelsi, ili Juventus i Bajern.

Konačan sud o učinku Pepa Gvardiole u Bajernu mogao bi da zavisi upravo od toga da li će, iz trećeg pokušaja, trijumfovati u Ligi šampiona. Prethodna dva okončana su porazima od Barselone, odnosno Real Madrida, u polufinalu.

"Ne smeta mi pritisak te vrste. Potpuno je u redu. Ni u Barseloni nisam bio rasterećen", rekao je novinarima Gvardiola, koji je za predstojeće leto najavio transfer u neki od klubova Premijer lige.

"Možda ćemo uzeti Ligu šampiona, ali bez obzira na sve, Jup Hajnkes i Otmar Hicfeld će uvek biti važniji treneri za ovaj klub od mene".

Hajnkes se 2013. oprostio od Bajerna osvajanjem "triple krune", a i Hicfeld je predvodio ekipu do titule evropskog prvaka 2001. godine.

"Nadam se da će drugi deo ove sezone biti dobar kao drugi deo prošle sezone, ali da u mečevima odluke imam na raspolaganju kompletan tim", poželeo je Gvardiola pred put za Hamburg, podsetivši da su mu proletos nedostajali, u prvom redu, Roben, Riberi i Alaba.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC