• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došao iz Čempionšipa, utišao "Old traford"!

Autor mondo.rs

Van Gal nije verovao svojim očima – Kuman ga je opet pobedio. I to kakvom zamenom!

Prošle sezone Dušan Tadić u 69, ove sezone Čarli Ostin u 87. minutu!

Sautempton Ronalda Kumana drugi put uzastopno pobedio je Mančester junajted njegovog zemljaka, ali ne baš i prijatelja, Luja van Gala.

Zaleđena faca Van Gala na kraju meča pred punim tribinama "Old traforda" najbolje je svedočila i o utakmici i o ishodu: Mančester junajted – Sautempton 0:1 (0:0).

Kuman je u 79. minutu izvukao hvaljenog Sadija Manea i uveo tek pridošlog Čarlija Ostina iz redova drugoligaša Kvins Park Rendžersa. Osam minuta kasnije, posle kornera koji je izveo Džejms Vard-Prouz, korpulentni Ostin je razgrnuo sve pored sebe i "nabo" loptu u mrežu iza nemoćnog Davida De Hee.

Bio je to novi šok za "đavole", koji su pre toga 11. put u nizu (!?!?) odigrali prvo poluvreme na "Old trafordu" bez da su dali gol, a i bili opasni po njega ako ćemo iskreno...

U nastavku, Junajted je "kao nešto" pokušavao da postigne gol, ali se sve vreme sticao utisak da će ga lakše primiti i tako je bilo. Van Gal je sada pet bodova iza Totenhema, koji je danas odigrao i 12. meč u nizu bez poraza, a samo tri boda ispred Liverpula, koji je u uvodu današnjeg programa pobedio Norič rezultatom 4:5 u lepotici sezone u Premijer ligi.


Kakva je uspavanka priređena navijačima do gola Ostina, najbolje svedoči trenutak kad je kamere okupirao jedan mali miš, koji se našao na travnjaku.




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC