• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger kuka: Kosta nam je opet "isključio" igrača!

Autor mondo.rs

Francuski stručnjak nezadovoljan suđenjem u porazu od Čelsija.

Idealna dubinska lopta između dva štopera, do koje je prvi stigao Dijego Kosta, a potom završio na travi nakon što ga je stigao zakasneli start Pera Mertezakera - "detalj" je koji je odlučio pobednika u derbiju Londona.

Nakon što je Venger u Komjuniti šildu pobedio Čelsi i podigao trofej, "plavci" su vezali dve pobede nad Arsenalom, a u obe utakmice u centru pažnje bio je Dijego Kosta.

Jesenas je "izborio" isključenje Gabrijela nakon koškanja sa Kosijelnim, a iako je situacija kod starta Mertezakera delovala čisto - Venger ipak optužuje napadača Čelsija.

"Kosta je mudar. Igrali smo dobri, držali se dobro na terenu, ali ne možemo da utičemo na sudijske odluke. Kosta nam je "isključio" dva igrača ove sezone", kazao je Venger posle utakmice novinarima.

Da li je Kosta namerno pao i tako praktično uručio crveni karton Mertezakeru, pošto je on bio poslednji igrač odbrane?

"Da, naravno da jeste", odgovorio je Venger.

"Mertezaker je startovao, ali je Kostina odluka da padne odlučila da on bude isključen. Nisam video snimak, ali je isto tako uradio i u prvoj utakmici ove sezone sa Gabrijelom. Ne optužujem ga ni za šta, to su činjenice", zaključio je Venger.

Nismo baš sasvim sigurni u činjenicu da je Dijego Kosta namerno pao, ali znamo za činjenicu da Arsenal čak 9 sati i 32 minuta nije postigao gol protiv Čelsija, što bi svakako više trebalo da zabrine Arsena Vengera.

Takođe, biće potrebno da u narednim danima nezadovoljnim navijačima objasni odluku da nakon crvenog kartona iz igre izvede Olivijea Žirua...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC