• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božinov: Počeli su košarkaši, sad je red na nas!

"Rekao sam zvezdašima da je 2016. godina novog početka za Partizan".

 BOžinov: 2016. je godina novo početka za Partizan Izvor: MN PRESS

Valerij Božinov, dok ovo kucamo, ukrcava se u avion za Kipar, gde će se u narednom periodu pripremati sa kolegama iz FK Partizan za nastavak sezone 2015/16.

Crno-beli su veče pred put na pripreme posetili "večiti derbi" u velikom broju i pratili podvig košarkaša iz prvih redova tribina u "Pioniru".

Božinovu je ovo bio prvi put da gleda duel košarkaša Partizana i Crvene zvezde uživo i kaže da je impresioniran.

"Prvi put u Srbiji gledam uživo Partizan u košarci i moram da kežem da sam očaran atmosferom", rekao je Božinov na Aerodromu "Nikola Tesla".

"Svaka čast svim momcima na velikoj pobedi, ali i navijačima na spektakularnom ambijentu. Bila je takva atmosfera da sam ja hteo iz prvog reda da uđem na teren i igram, iaklo to nije moj sport".



Iako je FK Partizan očajnim igrama u prvom delu sezone pao na 26 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom, a KK Partizan zapao u duboku finansijsku krizu koja ga je osudila na borbu za opstanak u ABA ligi i sezonu bez evro-kupova, Bugarin smatra da je to loše ostalo u 2015. i oda će u Novoj godini crno-bela porodica biti uspešna kao i ranije.

"Pre neki dan rekao sam nekim mojim drugarima koji navijaju za Zvezdu da je 2016. godina, godina novog početka za Partizan. Krenulo je ovom pobedom u košarci, a ja sam siguran da će se nastaviti trijumfom u fudbalu 26. februara na našem stadionu", rekao je Božinov.

"Kad ti Grobari prirede onakav ambijent onda moraš da daš sve od sebe i da ostaviš srce na terenu i da pobediš. Očekujem da tako bude i kada mi budemo igrali".



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC