• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Le Talek i Babunski: Sa Zvezdom u Ligu šampiona

Autor mondo.rs

Crveno-beli predstavili nove igrače, a uskoro očekuju i poslednje, treće, zimsko pojačanje. Ugovori sa Le Talekom i Babunskim na po dve i po godine. Pogledajte video predstavljanje ovih igrača.

 Defanzivni vezni fudbaler Damijen Le Talek i ofanzivni igrač sredine terena David Babunski nova su "četvorka" i "osamnaestica" Crvene zvezde.

Francuz i Makedonac u subotu su predstavljeni medijima na stadionu Rajko Mitić i tom prilikom istakli su da sa crveno-belima žele titulu prvaka Srbije i plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

"Srećan sam što sam u Zvezdi. Znam da je to veliki klub, što se i može osetiti na svakom koraku. Nadam se da ću opravdati očekivanja i pomoći klubu da se plasira u Ligu šampiona", istako je Le Talek, koji je stigao iz ruske Mordovije u kojoj je prošle sezone sarađivao sa Mičelom Donaldom.

"Razgovarao sam sa Mičelom nekoliko puta, rekao mi je da je Zvezda veliki klub i da je tim sjajan i da ima velike šanse u Evropi naredne sezone". 

Francuz je tokom boravka u Rusiji imao priliku da čuje i za svog novog trenera, Miodraga Božovića.

"Igrao sam protiv Rostova, ali ne poznajem ga lično. Jednom smo razgovarali preko telefona, a Mičel mi je ispričao samo lepe stvari o njemu". 

Le Talek ima 25 godina, a Babunski, koji je stigao iz Barselone 21. 

Mladi makedonski vezista od svoje 12 godine bio je član slavne Barselone, međutim, nije uspeo da se probije do prvog tima. Igrao je za B ekipu, ali je odlučio da raskine ugovor i okuša se na prvoligaškoj sceni. 

"Mislim da ću u Zvezdi imati mnogo bolje uslove nego u Barseloni B i verujem da neću imati problem da se brzo prilagodim. Nisam znao mnogo o fudbalu u Srbiji, osim da ovde igraju odlični mladi igrači, koji su prvaci sveta, kao i to da su navijači Crvene zvezde sjajni. Daću sve od sebe da donesem zvezdašima mnogo radosti i da zajedno slavimo titulu i ulazak u Ligu šampiona", poručio je Babunski tokom predstavljanja. 

Njegov mlađi brat, Dorian, član je Real Madrida. On je, takođe, prošao kroz mlađe kategorije slavnog kluba, ali je još daleko od A tima. O njegovom potencijalnom dolasku u Zvezdu, narednog leta, takođe je bilo reči.

"Ne znam za brata", nije želeo David da širi temu, a ubacio se i sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević:

"Za početak je dosta jedan", našalio se i skrenuo pažnju medija na sebe. 

Usledilo je pitanje o Edsonu da Silvi, brazilskom štoperu koji se očekuje u Beogradu.

"On će doći u narednih nekoliko dana i to je to što se tiče dolazaka. Kada su u pitanju odlasci igrača, biće ih još", poručio je Raosavljević i potvrdio da Idan Vered nije u prvom planu trenera Miodraga Božovića, odnosno da u nedelju neće putovati sa ekipom na drugi deo zimskih priprema, koji će se obaviti na Kipru. 

Pogledajte predstavljanje Le Taleka i Babunskog

Le Talek i Babunski
Izvor: Zvezda TV



Podsetimo, ove zime Zvezdu su od prvotimaca napustili Mamadu Mbođ (Žalgiris), Bruno Matos (Novi Pazar, pozajmica) i Luka Jović (Benfika), a pred odlaskom je i Vukašin Jovanović (Bordo ili Zenit).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC