• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džon Teri i Čelsi - KRAJ!

Autor mondo.rs

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Čelsija Džon Teri potvrdio je da je klub odlučio da ne obnovi ugovor sa njim, pa će on u julu napustiti "Stamford bridž".

Tužna vest za navijače Čelsija!

Dugogodišnji kapiten i štoper slavnog londonskog kluba Džon Teri potvrdio je posle pobede u FA Kupu nad MK Donsom (5:1) da neće produžiti ugovor sa klubom na još jednu sezonu, te da će napustiti Čelsi već u juu.

Nakon prošlosezonske sezone u kojoj je doživeo "drugu mladost" i odigrao svih 38 utakmica u Premijer ligi, već u novoj sezoni Džon Teri, ili bolje rečeno njegovi saigrači, nije bio onaj "stari" i na njemu su se videle godine.

Kako Čelsi ima praksu toga da starijim igračima nudi ugovore na samo jednu sezonu, a Džonu Teriju su produžavali već nekoliko puta, on je odbio novi nastavak saradnje i potvrdio je da u narednoj sezoni sigurno neće igrati u Engleskoj.

Očekuje se da će kao i većina igrača sa tih prostora "odložiti penziju" nastupom u MLS Ligi, dok je manje verovatna varijanta odlazak na istok, u zemlje poput Katara ili Kine. S obzirom na to da je Branislav Ivanović produžio ugovor, on će od naredne sezone biti kapiten Čelsija.

Nakon utakmice je mirno razgovarao o odlasku - jer se već mentalno pripremio za to.

"Još pre utakmice sa Arsenalom sam znao da neće biti produžetka ugovora, prihvatio sam to i moram da nastavim dalje. Rekli su mi da bi stvari mogle da se promene kada dođe novi menadžer, ali...", implicirao je Džon Teri sve vreme da nije bila njegova odluka da napusti Čelsi.

I to potvrdio jednom rečenicom.

"Ovo neće biti završetak iz snova, neću završiti karijeru u dresu mog Čelsija".

Od kada je Teri za Čelsi debitovao 1998. godine "skupio" je preko 700 utakmica i postigao preko 60 golova, a u svojoj karijeri je osvojio 4 titule u Premijer ligi, 4 FA Kupa, 3 Liga Kupa, i po jednu Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC