• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Mančester na vrhu, Čelziju bod

Mančester junajted rutinski je stigao do trijumfa nad Boltonom. Čelsiju bod sa Vajt Hart Lejna.

 PREMIJER: Mančester na vrhu, Čelziju bod Izvor: MONDO

Fudbaleri Mančester junajteda na najbolji mogući način iskoristili su zaostali meč sa ekipom Boltona, savladavši ih na Old Trafordu rezultatom 2:0. "Djavoli" su se ovom pobedom izdvojili na čelu tabele i sada imaju 70 bodova, tri više od drugoplasiranog Arsenala.

Pobedu je Mančesteru doneo njihov najbolji igrač Kristijano Ronaldo, koji se dva puta upisao u listu strelaca, povećavši svoj golgeterski učinak ove sezone na 33 gola, od kojih je 24 postigao u Premijer ligi.

Prvi gol Portugalac je postigao već u devetom minutu, kada se sjajno snassao nakon kornera i hladnokrvno matirao Al Habzija, a deset minuta kasnije perfektnim udarcem iz slobodnjaka sa dvadesetak metara potvrdio je pobedu Mančestera.

U ekipi Aleksa Fergusona Nemanja Vidić igrao je do 61. minute kada je svoje mesto prepustio Vesu Braunu.

Sjajan meč sa čak osam golova viđen je na Vajt Hart Lejnu, gde su Totenhem i Čelzi u drugoj zaostaloj utakmici remizirali 4:4.

Napadač Obale Slonovače Didije Drogba doveo je Čelzi u vodjstvo već u trećem minutu, ali radost gostiju nije dugo trajala pošto samo osam minuta kasnije zimsko pojačanje Totenhema Džonatan Vudgejt sjajno skočio nakon jednog slobodnog udarca i glavom pogodio za izjednačenje.

Ekipa Avrama Granta u 19. minutu ponovo dolazi u vodjstvo preko Esijena, da bi Džo Kol u 51. minutu povisio na 3:1.

Domaći se nisu predavali i Berbatov prvo smanjuje u 61. minutu na 2:1, da bi Hadlston u 75. minutu ponovo poravnao rezultat.

Kada je Džo Kol u 79. minutu svojim drugim golom na utakmici pogodio za 4:3 izgledalo je da će se Čelzi revanširati Totenhemu za poraz u finalu Karling kupa u februaru, međutim, Robi Kin dve minute pre kraja sjajnim udarcem sa dvadesetak metara donosi jedan bod domachinu.

"Pevci“ su čak mogli na samom kraju da dođu i do pobede, ali je Kudićini u trećem minutu sudijske nadoknade uspeo da odbrani šut Berbatova sa desetak metara.

Čelzi je ovim remijem propustio priliku da se izjednači sa Arsenalom, pa ekipa Romana Abramoviča sada za vodećim Mančester junajtedom zaostaje pet bodova.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC