• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema ga na spisku: Radamel Falkao ponižen!

Muka muku stiže. Nakon što mu je propao povratak u Atletiko Madrid, Kolumbijac je saznao da u Čelsiju više ne računaju na njega. Kina je sada poput sudbine.

Alešandre Pato i Met Mjzaga – da!

Radamel Falkao – ne!

Nekada fantastični napadač, Radamel Falkao, koji je umalo uspeo da "pobegne" iz Čelsija poslednjeg dana prelaznog roka u Evropi, ali je zakasnio dogovor između Kineza i Džeksona Martineza, izostavljen je sa spiska licenciranih igrača za drugi deo sezone u Ligi šampiona.

"El Tigre" je izbrisan sa spiska Čelsijevih igrača koji će pokušati da "spasu sezonu" u nokaut fazi najjačeg evropskog takmičenja, u kojem se "plavci" sastaju sa Pari Sen Žermenom u osmini finala.

Za razliku od njega, napadač Pato (došao iz Korintijansa) i defanzivac Mjazga (stigao iz Njujork Red Bula), uvršteni su na spisak od 25 igrača koji će imati pravo nastupa u Ligu šampiona.

Posle ove odluke privremenog menadžera Gusa Hidinka, ali i Čelsijeve administracije, još je izvesnije da će Falako, poput mnogih zvezda svetskog fudbala, završiti u Kini možda već ove zime. Prelazni rok u toj zemlji, u kojoj se trenutno na fudbal troši više nego u Engleskoj, završava se krajem februara.

Falkao, koji je pozajmljen iz Monaka, ostaviće na "Bridžu" nedeljnu platu od 135.000 funti, ali kako stvari stoje i kakve plate dele Kinezi, moguće da će tamo i utrostručiti. Njegov zemljak, prijatelj, vršnjak i saigrač iz reprezentacije, Martinez, potpisao je ugovor prema kojem će mu u naredne četiri godine pripasti 50 miliona evra (!?).

Da je to dogovoreno do ponedeljka u ponoć, pisali su španski i engleski mediji, Falkao bi sada bio igrač Atletiko Madrida, ali kako su se Evergrande i Martinez kasnije dogovorili, a prelazni rok u većini evropskih zemalja u međuvremenu bio završen, usledio je novi udarac za "Tigra" i sve izvesniji ishod – odlazak iz Evrope.

Falkao zbog serije povreda mišića nije igrao za Čelsi od 31. oktobra prošle godine, a pre toga postigao je jedan gol na 11 utakmica.

Sa liste licenciranih za Ligu šampiona, takođe u Kinu, otišao je i Ramireš, pa je Čelsi uvrstio dvojicu novih igrača, s tim da bi mladi Mjazga imao pravo nastupa i da nije među 25 licenciranih, jer je registrovan i za nastupe za Čelsi U21 tim, a mladi igrači ne ulaze u 25.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC