• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka ima Rajkovića, Vidića i Hulka (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Nemanja Babić

OFK Sport Tim ima u svojim redovima četvoricu reprezentativaca.

 Sport Tim Banjaluka ima reprezentativce Srbije i Hrvatske Izvor: MONDO

OFK Sport Tim ima u svojim redovima četvoricu reprezentativaca.

Trojica momaka nastupaju za mlađe selekcije Srbije, dok je jedan član U14 nacionalnog tima Hrvatske.

Za MONDO su ovi mladići govorili o svojim impresijama iz nacionalnih selekcija.

Nikola Ćetković brani za selekciju Srbije.

„ Prošle godine sam dobio pozv da branim za Srbiju. Saigrači su me sjajno prihvatili. Bilo je pored mene još igrača koji nisu iz Srbije, mnogi nisu, ali ja sam uspio proći taj „filter“. Taj poziv bio je za mene ostvarenje sna, ne mogu vam opisati kako se osjećam svaki put kad ga dobijem“, rekao nam je Nikola.

Makarije Kostadinović predvodi napad Hrvatske reprezentacije do 14 godina.

„ Kako imam hrvatske papire preko oca koji je živio tam, a i odigrao sam odlično na jednom turniru u Osijeku, to je bio signal za ljude iz HNS-a da me pozovu u njihov kamp. Poziv me je iznenadio, ali i oduševio. Saigrači i svi oko tima su me sjajno primili i zaista sam zadovoljan“, kaže Makarije.

Jovan Vladimir Pavlović je 2000 godište. Osim što je dobio poziv u nacionalni tim Srbije, priključen je i prvoj ekipi OFK Sport Tima.

„ Prvi poziv dobio sam prije tri godine. Sad sam već član srpske selekcije do 16 godina. Prvo mi je selektor bio Marko Mitrović, a sada je to Ilija Stolica, bivši igrač Partizana. Svaki put me poziv u nacionalni tim obraduje. Moja mala prednost u odnosu na ostale saigrače iz selekcije je što sam priključen prvom timu i što ću steći određeno iskustvo i rutinu, a i igrački ću se nadograditi“, kaže Jovan Vladimir Pavlović.

Svako od njih ima svog uzora.

„ Teško mi je da izaberem između Ikera Kasiljasa i Predraga Rajkovića, ali ako baš morma da se odlučim neka to bude „Rajko“. Veliki sam navijač Crvene zvezde, pratio sam sve njegove mečeve u crveno-bijelom i u dresu Srbije. Čak sam imao i njegove rukavice, ali nažalost nisam uspio da ih sačuvam. Baš mi je bilo žao, ali nadam se da će biti prilke da nabavim nove“, kaže mladi golman.

„ Obožavam Hulka. Mislim da malo podsjećam na njega. Mada još moram da se razvijem da bi bio „razbijač“ tog kalibra“, rekao je Makarije o fudbaleru Zenita i reprezentacije Brazila.

„ Igram na istoj poziciji kao Nemanja Vidić i on je definitivno neko čijim bi stopama volio da krenem“, nema dileme Jovan Vladimir oko toga ko je najbolji defanzivac.

Trener u OFK Sport Timu i čovjek koji je jedan od najzaslužnijih što su ne samo ova četvorica momaka, već i mnogi drugi izašli na pravi put je Bogdan Krnojelac.

„ Ovi momci su se trenutno istakli. Riječ je o sjajnim igračima i još boljim ljudima, mogu to slobodno reći. Međutim, siguran sam da će naš klub dati još mnogo velikih asova i reprezentativaca“, jasan je Krnojelac.

Četvrti reprezentativac Dragan Domuzin nije bio na treningu. On nastupa za mlađe selekcije Srbije u selekciji do 17 godina. Bio je opravdano odsutan, pošto je u Austriji na pregovorima sa tamošnjim prvoligašima

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC