• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Perić: Rođendan, suze, "u boj"...

Autor mondo.rs

Kapiten futsal reprezentacije Srbije vrlo emotivno je proživeo finiš utakmice sa Portugalom, a kako sam kaže u jednom trenutku je više razmišljao o tome kako bi bilo lepo da zapeva sa publikom, nego da igra.

 Kapiten Perić: Rođendan, suze, "u boj"... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije u futsalu je u subotu uveče obezbedila plasman u četvrtfinale, ali što je još važnije izbegla je možda i najbolju ekipu Evrope, reprezentaciju Španije, pa će za polufinale igrati sa Ukrajinom.

Neverovatnom upornošću i srčanošću futsaleri Srbije su uspeli da odgovore tehnički perfektnim Portugalcima koje su savladali 3:1. Počelo je ranim pogotkom za naš tim, da bi Portugal posle mnoštva napada stigao do neverovatnog gola preko Rikardinja.

Naši momci se nisu predavali i u finišu meča su još dva puta zatresli mrežu Viktora Ugoa.

"Lepši poklon za rođendan nisam mogao da dobijem. Slabo se sećam te završnice, posebno posle našeg drugog gola, kada smo čuli sa tribina "U boj krenite junaci svi". U tim trenucima sam poželeo da zapevam više nego da igram", kazao je kapiten Marko Perić dan posle meča.

Ali ipak nije "ostao da peva", nego je do kraja bio koncentrisan na dešavanja na terenu.

"Emocije su proradile, oči su bile pune suza. Samo mi je bilo u glavi da ne smemo da primimo gol i izgubimo prvo mesto. Hvala Bogu, sve se dobro završilo", kazao je Perić.

Govorio je i o narednim izazovima koji su pred futaslerima.

"Sledi nam još jedna teška utakmica. Protiv Slovenije smo igrali za četvrtfinale, protiv Portugalije da izbegnemo Španiju, a protiv Ukrajine igramo za istoriju. To će biti, svakako, najteža utakmica jer smo se mnogo istrošili u prve dve, naročito protiv Portugalije, gde smo poslednji atom snage dali za pobedu".

Oduševljen je publikom u Areni, ali veruje u pobedu.

"Još uvek nismo ništa uradili, a imamo priliku koju prethodne generacije nisu imale, da uđemo u polufinale pred našom publikom. Želja nam je da ponovo grmi "Arena". Igraćemo protiv reprezentacije koja je organizovana, disciplinovana i dobro fizički pripremljena. Ako iskontrolišemo njihov presing, značajno nam rastu šanse da uđemo u polufinale", zaključio je Perić.

Utakmica između Srbije i Ukrajine igra se u ponedeljak od 18.30.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC