• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golmani briljirali, ali Kosta i Lingard ne mare!

Autor mondo.rs

Mančester junajted do nadoknade vremena imao "tri boda u džepu", ali je pogodak Dijega Koste ipak ostavio Gusa Hidinka kao neporaženog.

Krenulo je sporijim tempom, ali je na kraju derbi između Čelsija i Mančester junajteda u neku ruku ispunio očekivanja, pre svega ako se uzme u obzir fudbal koja ova dva tima igraju ove sezone. Viđena su samo dva gola, ali moglo je i više...

ČELSI - MANČESTER JUNAJTED 1:1 (0:0)

"Plavci" su gubili na "Stamford bridžu" i bili na pragu poraza, ali je gol Dijega Koste nadoknadi vremena ipak poništio pobedu "đavola". Meč su obeležili gol i nervoza Dijega Koste, fantastične odbrane golmana, teška povreda Kurta Zume i prelep pogodak Džesija Lingarda.

Pa, da krenemo od poslednjeg.

Prvi gol na meču postigao je Lingard, koji je neočekivano dobio priliku ove sezone, i to na spektakularan način. Lopta Vejna Runija sa leve strane u centar šesnaesterca pala je mladom Englezu na stopalo, da bi je on iz okreta, u padu, smestio pravo u mrežu, do tada nedodirljivog, Tiboa Kurtoe.

Kurtoa je više posla imao na početku meča kada se u prvih pola sata izborio sa devet kornera Junajteda, da bi odlično branio pokušaje Lingarda i Marsijala, dok je njegov kolega De Hea više problema imao u nastavku.

Nervozni Dijego Kosta imao je nekoliko šansi, ali su najbolje prilike fudbaleri Čelsija imali preko Branislava Ivanovića i Fabregasa, ali je De Hea u svom stilu to branio spektakularnim paradama, refleksno...

Sve do nadoknade vremena!

Tada je Dijego Kosta dobio loptu u prostor od Seska Fabregasa, Dejli Blind je izašao napred i okliznuo se, a Španac ostao "jedan na jedan" sa De Heom. Dok se nameštao približio se i Kris Smoling, izbokirao, ali i pomogao Kosti, koji je potom loptu ubacio u praznu mrežu.

Minut kasnije ponovo je bio ispred De Hee, ali je golman Junajteda sačuvao bod svojoj ekipi koja se izgubila u poslednjim minutima utakmice i upropastila nekoliko dobrih kontri.

Najružniji trenutak utakmice desio se nakon sat vremena igre pošto je Kurt Zuma nezgodno doskočio i uz krike pao na zemlju, da bi ga lekarska služba Čelsija na nosilima iznela sa terena. Još uvek nije poznato koliko će odsustvovati, ali je očigledo teža povreda u pitanju. Više o tome možete pročitati ovde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC