• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iskustvo u zadnjoj liniji

Autor mondo.ba

Borac angažovao 33-godišnjeg defanzivca Željka Đokića, koji u Banjaluku stiže iz Novog Pazara.

 Borac Željko Đokić novi igrač Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Borac u nastavku sezone biće jači za Željka Đokića, 33-godišnjeg defanzivca, koji na Gradski stadion stiže iz superligaša Srbije Novog Pazara.

Uprava kluba dogovorila je sve uslove sa iskusnim igračem zadnje linije, čija dugogodišnja karijera bi mogla mnogo da znači za odbranu Banjalučana.

"Završili smo posao sa Đokićem i on je novi član Borca. U narednih nekoliko dana biće još nekih dešavanja", prenosi "EuroBlic" izjavu Branimira Tulića, sportskog direktora crveno-plavih.

Đokić je rođen 10. maja 1982. godine u Novom Sadu, a u karijeri je nosio dresove brojnih klubova. Prvi klub mu je bio Srem iz Jakova, nakon čega je otišao u Makedoniju, u Pobedu iz Prilepa. Uslijedio je povratak u Srem, pa put u Javor iz Ivanjice, nakon čega su uslijedile epizode u Grčkoj (Pantrakikos) i Poljskoj (Ruh). Jedno vrijeme nastupao je i u Austriji, za Vaker, a posljednjih šest mjeseci nosio je dres tima iz Novog Pazara.

Danas od 17:30 časova planiran je duel sa austrijskim četvrtoligašem Eberalom, a sutra od 16 časova rival Banjalučanima biće Horn, član treće lige Austrije. Susret sa slovenačkim Koprom zakazan je za 13. februar.

Tim Aleksandra Janjića generalnu probu pred nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH imaće 20. februara, protiv prvoligaša Srpske Tekstilca iz Dervente.

Borac je na pripremama u Medulinu trebalo da odigra test mečeva sa Rijekom i Olimpijom, ali su oni otkazani, pa će rukovodstvo crveno-plavih potražiti nove rivale.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC