• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velež ne trenira, svi napustili klub

Autor mondo.rs

Poslije odluke da igrači, treneri i zaposleni u klubu prestanu da treniraju i rade, Velež ostao i bez jedinog člana uprave.

Mostarski Velež nalazi se u jako teškoj situaciji i upitan je start u proljećnom dijelu sezone.

“Rođeni” su danas trebali da igraju prijateljsku utakmicu protiv Budućnosti, u okviru Februarskog turnira, ali je ona otkazana.

“Nažalost naši igrači, treneri i zaposleni nisu u stanju više raditi u ovakvim uslovima”, saopšteno je u utorak” iz kluba.

Dan kasnije posljednji član uprave koji je ostao u klubu podnio je ostavku. V.d. direktora Veleža Arman Zalihić koji je na ovu funkciju postavljen sa mjesta PR-a nakon što je kompletna uprava otišla, saopštio je da i on napušta klub.

“Ušao sam sam u ovaj klub premlad, vođen idealima i trudio sam se nešto pokrenuti. Ali, ne mogu sam, nemam nikakvu podršku iza svojih leđa”, rekao je Zalihić, prenosi bljesak.info.

Kako je naveo, on ne želi više učestvovati u borbama pojedinih klanova za što veći uticaj u ovom klubu.

“Velež je u svojoj dugoj istorijii preživio svašta, pa i dva rata. Sada je na snazi prikriveni fašizam koji pokušava uništiti ovaj klub radi nečijih privatnih ili nekakvih drugih interesa. Takvima poručujem da pročitaju istoriju kluba i vidjeće da je Velež preživio fašizam za vrijeme Drugog svjetskog rata, a preživjeće i ovaj prikriveni”, istakao je Zalihić.

On je dodao da igrače ne može kriviti za očajničke mjere.

“Zamjeram im jedino što nisu odigrali ovu utakmicu protiv Budućnosti iz Podgorice koja je danas otkazana. To je trebalo biti više od utakmice, to je trebala biti poruka da se ponovno obilježi 14. februar, datum koji je jako važan u istoriji ovog kluba'', rekao je Zalihić.

On je novinarima u Mostaru pročitao popis od 87 osoba koji su pozvani u četvrtak u 19 časova na sastanak za opstanak Veleža.

Na popisu su uglavnom političari, preduzetnici, ljudi za koje Zalihić smatra da imaju moralnu odgovornost pomoći klubu i suprotstaviti se onima koji ga žele.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC