• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marsej isterao Realovog igrača iz autobusa

Autor mondo.rs

Problemi Olimpika sa nezadovoljnim Brazilcem.

Lukas Silva prošao je u proteklih 12 meseci put kojim mu se nije išlo i zbog toga ne skriva nezadovoljstvo.

Brazilski vezista promovisan je prošlog januara u Realu kao perspektivni defanzivni vezista, naslednik Ćavi Alonsa i budućnost kluba. Međutim, to su bili planovi, a realnost se ispostavila drugačijom.

Bivši igrač Kruzeira odigrao je za "kraljevski klub" samo devet utakmica i ubrzo bio pozajmljen Olimpik Marseju do kraja sezone. Ipak, ni u Francuskoj se nije snašao i nije zadovoljio trenera Mičela na 27 nastupa.

Stoga su u čuvenoj francuskoj luci odlučili da raskinu pozajmicu, što neće proći glatko, jer se Lukasu Silvi ne pakuju koferi.

Španski list "AS" otkriva da je stručni štab Olimpika otvoreno nezadovoljan Brazilčevim partijama i da je definitivno odlučeno da se sa njim raskine saradnja. Najpre je ponuđen nazad Realu, što su Madriđani odbili, a onda mu je pronađen novi klub - Anderleht, koji bi preuzeo njegovu pozajmicu.

Međutim, vezista neće u Belgiju.

Stoga su u Marseju odlučili da posegnu za radikalnom merom i da ga kazne za neposlušnost. Predsednik Vensan Labrun je baš na njegovom primeru pokazao strogoću, pa je ekipa uoči puta na meč protiv Monpeljea prisustvovala neprijatnoj sceni.

"Lukas Silva mirno je sedeo na svom mestu (nije poznato da li je imao slušalice) kada mu je iznenada rečeno da neće putovati sa ekipom, uz naredbu da napusti autobus, na iznenađenje ostatka tima i članova stručnog štaba", piše "AS"

Nedelju kasnije, Brazilac je "skinut" sa spiska igrača koji će imati pravo da nastupa protiv Atletik Bilbaa u Ligi Evrope. Tako mu je još jednom poručeno da se sa njim ne računa, iako šef stručnog štaba Mičel tvrdi da bi igrač Reala ipak mogao da nastupi u Kupu Francuske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC