• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Remi Borca i Kopra

Autor mondo.ba

Borac remizirao 2:2 sa Koprom u posljednjoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Medulinu.

Poslije pobjede i poraza, Borac je upisao i jedan remi na pripremama. Ekipa Aleksandra Janjića odigrala je u subotu 2:2 sa slovenačkim prvoligašem Koprom.

Na ovom meču strateg Banjalučana odlučio se za formaciju 4-2-3-1 sa Raspudićem i Radinovićem na pozicijama zadnjih veznih.

Nije dobro počelo po Borac, već u 12. minutu bilo je 2:0 za slovenačku ekipu, poslije grešaka crveno-plavih.

Prvo je Radinović izgubio jednu loptu na sredini terena i kazna je stigla u kontranapadu preko Luke Štromajera, najboljeg strijelca Kopra. Samo devet minuta kasnije Koper je povećao prednost u situaciji kada Đokić nije stigao da interveniše, a precizan je bio Riera, nekadašnji igrač Espanjola, Mančester Sitija, Liverpula, Olimpijakosa i Galatasaraja.

Borac je mogao do gola preko Đilasa, ali je njegov pokušaj glavom završio pored gola.

U nastavku trener Janjić je na teren izveo potpuno novu postavu, a raspoloženi Mance je poslije solo akcije smanjio rezultat na 2:1. Odlično se oslobodio svog čuvara i majstorski pogodio mrežu Slovenaca.

Još ljepši pogodak je djelo Fedora Predragovića, koji je prevario dvojicu protivničkih igrača i samo „potkopao“ loptu za 2:2.

Mance je imao još jednu priliku, pred sam kraj susreta, ali je njegov udarac glavom zaustavio golman Kopra, dok je pokušaj Predragovića iz slobodnog udarca završio pored gola.

U agresivnoj utakmici sa puno prekršaja isključen je trener Kopra Slavko Matić, a najdeblji kraj je izvukao Marjanović, koji je dobio udarac u leđa i vjerovatno će propustiti sutrašnji trening.

BORAC – KOPER     2:2 (0:2)

Stadion: Sportski centar u Medulinu. Strijelci: Mance (57.) i Predragović (78.) za Borac, a Štromajer (3.) i Riera (12.) za Koper.

BORAC (4-2-3-1): Vukliš – Bečelić, Đokić, Prljević, Valentić – Raspudić, Radinović – Maletić, Milosavljev, Jović – Đilas.

Drugo poluvrijeme: Ružić – Ristovski, Vidović, Popović, Komljenović – Redžić, Dujković – Škorić, Predragović, Marjanović – Mance.

Na povratku iz Medulina (utorak 15 časova) Borac će odigrati prijateljski meč u Zagrebu sa Lokomotivom, koja je u petak pretrpila prvenstveni poraz od Rijeke 2:0.

„Generalku“ uoči početka proljećnog dijela Premijer lige BiH crveno-plavi će imati 20. februara protiv Tekstilca na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC