• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tevez odbio kineskih 25 miliona evra!

Autor mondo.rs

Argentinski napadač odbio ponudu "koja se ne odbija".

Iako je njegov sunarodnik Dario Konka bio "pionir" novog kineskog fudbala, Karlos Tevez se ipak neće preseliti iz rodne Argentine u najmnogoljudniju zemlju na svetu.

Čak ni za 25 miliona evra.

Upravo to je novac koji je kineski klub Šangaj, koji trenira švedski stručnjak Sven Goran-Eriksen, ponudio Karlosu Tevezu kako bi ovaj u narednih deset meseci nosio njihov dres, javljaju mediji iz Argentine.

Sjajni Tevez se prošlog leta, u naletu nostalgije, vratio u domovinu iz Juventusa, bez obzira na to što je sa tim klubom samo nekoliko meseci pre toga igrao finale Lige šampiona. Tražili su ga i mnogi drugi veliki evropski klubovi, ali je jedan od najboljih napadača sveta ipak otišao "kući".

Tokom zimskog prelaznog roka kineski klubovi su uz pomoć novca uspeli da ubede fudbalere poput Fredija Guarina, Ramiresa, Džeksona Martineza, Žervinja i Aleša Tešeire, ali po svemu sudeći to nije dovoljno da Karlos Tevez još jednom ode u inostranstvo.

Ponuda od 2,5 miliona evra mesečno zvuči neverovatno, ali je "desetka" Boke Juniors spremna to da odbije zarad ostanka u klubu koji voli.

Svaka čast!

Karlos Tevez
Izvor: YouTube

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Berislav Bukovic

VELIKI RESPECT........E,zbog ovoga se igra nogomet i zivi nogomet!!!!! Pare ce otici,ali Karlito ce ovo pamtiti cijeli zivot!!!! KAPA DO PODA!!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC