• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti: Ekipa Milana je stara i umorna

Trener Milana Karlo Anćeloti izjavio je da je njegova ekipa "stara i umorna" i da će na leto klub morati da dovede nekoliko pojačanja.

 Anćeloti: Ekipa Milana je stara i umorna Izvor: MONDO

"Možda je moju ekipu počeo da stiže umor, a pritom, igrači su već u godinima. Ovo je, međutim, tema o kojoj ćemo raspravljati kada se završi sezona. U junu ćemo da počnemo da razgovaramo o budućnosti", izjavio je Anćeloti za list "Korijere delo Sport".

Anćeloti je, komentarišući poraz od Sampdorije (1:2), rekao da je Milan napravio nekoliko skandaloznih grešaka, koje su ga koštale gubitka bodova.

"Igrali smo veoma loše. Zbog sopstvenih grešaka koje su skandalozne, dozvolili smo protivniku da povede sa 2:0. Posle toga bilo je veoma teško vratiti se u meč, a dodatno je na nas uticala i povreda Kake koji je morao da napusti teren posle samo devet minuta", istakao je Anćeloti.

Anćeloti je ponovio da nema nameru da podnese ostavku, iako je Milan eliminisan iz Lige šampiona, a u prvenstvu zauzima petu poziciju.

"Ove sezone imamo problem u mečevima koje igramo kod kuće. Sampdorija je imala veću želju za pobedom. U svakom slučaju, ne razmišljam o napuštanju klupe Milana", rekao je Anćeloti.

Anćelotijeva ekipa zaostaje četiri boda za četvrtoplasiranom Fiorentinom, a do kraja prvenstva ima da se odigra još devet kola. Cilj "rosonera" je da osvajanjem četvrtog mesta obezbede kvalifikacije za Ligu šampiona sledeće sezone.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC