• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan još prodaje Oumarua?!

Autor mondo.rs

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev tvrdi da Kamerunac, možda, ipak ode u Kinu, kako je i planirano

Trener Ivan Tomić nije dobio adekvatno pojačanje u napadu u zimskom prelaznom roku, zbog čega je odlučeno da Partizan ne proda Abubakara Oumarua.

I ANDRIJA ŽIVKOVIĆ LICENCIRAN

Partizan je za prolećni deo Superlige licencirao i Andriju Živkovića, igrača koji je udaljen iz prvog tima, jer nije želeo da produži ugovor, i koji radi sa ekipom Teleoptika. Takođe crno-beli će posle mnogo godina polusezonu odigrati bez upotrebe dresa sa brojem 10. Stefan Babović ove zime je napustio Humsku, a niko nije zadužio taj broj. Fudbaleri Partizana će tokom proleća na leđima nositi sledeće brojeve: 1 Ž. Živković, 2 Bandalovski, 3 Leković, 4 Vulićević, 6 Balažic, 7 Mihajlović, 8 Brašanac, 9 Vlahović, 11 Fofana, 12 Kljajić, 13 Ćirković, 14 Bogosavac, 15 Oumaru, 17 A. Živković, 19 Subić, 20 Lukić, 21 Jevtović, 22 Ilić, 23 Jovanović, 25 Everton, 27 Kosović, 28 Petrović, 30 Birmančević, 31 Milenković, 44 Ostojić, 50 Šaranov, 51 Gogua, 61 Jovičić, 80 Golubović, 86 Božinov, 91 Stevanović, 99 Jovanović.

Navodno je bio dogovoren transfer u Kinu, vredan 1,2 miliona evra, a onda je Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, otkrio da zapravo zvanična ponuda za Kamerunca nije ni stigla u Humsku.

Ipak, Abubakar Oumaru još ne raspakuje kofere. Zašto? Postoji mogućnost da ipak uskoro napusti crno-bele.

"Postoji i dalje mogućnost da nas Oumaru napusti, nikad se ne zna. Prelazni rok u Kini još traje tako da u ovom trenutku po tom pitanju ne bih iznosio konkretne zaključke", zagonetno je izjavio za "Večernje novosti" Iliev.

A ko je to "zagrizao" za Oumarua?

Drugoligaš Šenžen. Taj klub napravio jekonkretan potez i za kamerunskog napadača nudimilion evra, ali i primamljive uslove jednom od najboljih igrača crno-belih u jesenjoj sezoni, koji bi dobio višestruko veću plati od one koju ima u Beogradu.

I ako ostane u Partizanu Oumaru neće imati pravo nastupa u prvom kolu prolećnog dela Superlige protiv OFK Beograda, u nedelju od 14 časova.

"Everton Luiz ima još jedan meč suspenzije zbog crvenog kartona zarađenog u Kupu Švajcarske. Iz istog razloga ćemo igrati i bez Alena Stevanovića i Abubakara Oumarua", objasnio je Iliev.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC