• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Otišao Jovanović, ali tu je Stojanović!

Autor mondo.rs

Mladi štoper potpisuje četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima.

 Mladi Miloš Stojanović potpisuje ugovor sa Zvezdom Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Poslednja generacija "Zvezdine dece", koja je posle dugo vremena uspela da stigne do dresa prvog tima, nije se dugo zadržala na okupu.

Predrag Rajković (iako nije ponikao u klubu, bio je uz rame ostalima) još letos je prešao u Makabi Tel Aviv, zatim je ove zime Marko Grujić potpisao za Liverpul (uz dozvolu novog kluba da ostane do kraja sezone), a onda je Luka Jović prešao u Benfiku, dok bi svakog časa Vukašin Jovanović trebalo da potpiše ugovor sa Zenitom. Ostao je, dakle, još samo Mihailo Ristić.

U Crvenoj zvezdi, ipak, ne žale mnogo, jer su svesni da su prodajom pomenutih talenata, bar na neko vreme, finansijski stabilizovali klub, a znaju i da u svom omladinskom pogonu ima još igrača koji bi u budućnosti trebalo da zaduže dres prvog tima.

Već uveliko su na oku trenera Miodraga Božovića i njegovih najbližih saradnika Luka Adžić, Luka Ilić, Dejan Joveljić, Dušan Živković, Filip Manojlović, Jovan Vićić, Aleksandar Stanković, Marko Mijailović, Nikola Jovanović i Miloš Stojanović.

Poslednji pomenuti, momak rođen 18. januara 1997. u Beogradu, mogao bi prvi da dobije priliku da redovno igra pod Božovićevom komandom i u zvaničnim utakmicama. Posle pozajmica Kolubari i Bežaniji, Stojanović se tokom drugog dela zimskih priprema, na Kipru, nametnuo treneru i naterao klupsko rukovodstvo da mu ponudi produžetak ugovra.

"Tačno je, potpisaćemo sa Stojanovićem novi četvorogodišnji ugovor", potvrdio je za MONDO sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.

štoper
Izvor: YouTube


Pošto je 19-godišnji štoper za ovu sezonu prijavljen na dvojnu registraciju kao igrač Crvene zvezde i Bežanije, moguće je da, ipak, tokom proleća samo trenira sa Zvezdom, a igra za prvoligaša.

"Videćemo još kako će biti, najbitnije je da ima utakmice u nogama", poručio je Raosavljević.

Stojanović je već upisao debitantski nastup za Crvenu zvezdu, kada je u poslednjem meču prošle sezone, protiv Mladosti iz Lučana, u finišu zamenio Darka Lazića, a prošlog leta perspektivni defanzivac bio je na meti Fiorentine.

Za mesto u prvoj postavi mladi defanzivac boriće se sa kapitenom Aleksandrom Lukovićem, novopridošlim Brazilcem Edsonom, iskusnim Savom Pavićevićem i Zoranom Rendulićem.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC