• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janjić za MONDO: Derbi sa Željom? Biće zanimljivo

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener banjalučkog Borca Aleksandar Janjić u izjavi za naš portal prokomentarisao je žrijeb četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

 Aleksandar Janjić za MONDO, komentar četvrtfinala Kupa BiH Izvor: MONDO/Goran Arbutina

"Velikan iz Platonove" slobodno se može reći nije imao previše sreće prilikom izvlačenja u Sarajevu jer je za rivala dobio najtrofeniji klub Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar.

Da su crveno-plavi mogli da prođu na žrijebu i bolje, potvrdio je i trener Banjalučana Aleksandar Janjić u izjavi za MONDO.

"Više ćemo pričati o svemu na konferenciji za štampu u petak, ali moj prvi utisak je da smo mogli bolje da prođemo. Možda smo priželjkivali neke druge timove, ali opet, ovo je derbi, a to znači da će biti jako zanimljivo u obje utakmice", rekao je Janjić.

Prema njegovim riječima, Borac će se pripremiti za klub sa "Grbavice" najbolje što može jer želi da osigura plasman u polufinale. Prvi meč igra se 9. marta na Gradskom stadionu u Banjaluci, a revanš šest dana kasnije na "Grbavici".

"Bilo koga da smo izvukli, mi bismo željeli da prođemo među četiri najbolja tima. Tako će biti i protiv Sarajlija, mi ćemo da pokušamo, a da li ćemo uspjeti, ostaje da se vidi".

Janjić je pored četvrtfinalnog para Borac - Željo kao derbi izdvojio dvomeč između lidera na tabeli Premijer lige BiH, tuzlanske Slobode i aktuelnog prvaka Sarajeva.

"Takođe, vrlo neizvjesno u tim dvobojima, a u preostalim parovima, po meni, favoriti za prolaz su Široki Brijeg i bijeljinski Radnik", podvukao je trener crveno-plavih uz opasku da su u kup utakmicama česta iznenađenja.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

BL

Jos jedan derbi u ovoj polusezoni..Dobijamo Zelju sigurno!!! AJ Velikan iz Platonove..

Prolazimo

Prolazimo željezničar lakše od očekivanog. Očekujem pun Gradski

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC