• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Album sa sličicama "Nebo se otvorilo"!

Autor mondo.rs

Svaka kupljena ulaznica za meč u subotu - poklon kesica sa sličicama za album, kojim će crveno-beli obeležiti 25 godina od Barija. Biće popularnog "tapkanja" ovog proleća među zvezdašima...

 FK Crvena zvezda, album sa sličicama Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Navijači Crvene zvezde, posle dugo vremena, dobiće ponovo priliku da zadovolje strast za skupljanjem samolepljivih sličica.

Klub iz Ljutice Bogdana priprema se za obeležavanje 25-godišnjice od kultnog trijumfa u Bariju i osvajanja Kupa šampiona, a jedan od načina biće i – štampanje albuma i samolepljivih sličica!

Dakle, biće popularnog "tapkanja" ovog proleća...

"Album je prvenstveno posvećen obeležavanju 25 godina od osvajanja evropske titule, ali će tu biti i sve druge bitne utakmice našeg kluba, kao i igrači", rekao je direktor marketinga crveno-belih Goran Bročić na promociji albuma.

"Album je štampan u Italiji, gde se i štampaju najbolji albumi i sličice", dodao je.

Album je uređen po decenijama, a posebna mini-monografija prati svaku od pet "Zvezdinih zvezda", dok je izdvojen i deo o Delijama, 12. igraču kluba.

"Izuzetno mi se sviđa album, drago mi je što će mlađe generacije moći da uživaju u slavnim vremenima našeg kluba, a i ja ću sigurno sakupljati ove sličice", istakao je Grujić.

Njegov drugar i saigrač, Mihailo Ristić, dodao je...

"Ovo je lep način da se mladi upoznaju sa istorijom kluba. I ja ću, takođe, sakupljati sličice i nadam se da ću biti brži od Gruje", rekao je sa osmehom.

Cena albuma je 199 dinara, a kesica sličica 60. Prodavaće se i u Crnoj Gori i u Republici Srpskoj, a uskoro i u drugim zemljama u regionu i šire. Početni tiraz je 100.000 albuma i, jasno, od celog projekta trebalo bi profit da ostvari i sam klub, a to nije nimalo zanemarljiv podatak.

Crveno-beli spremili su i iznenađenje – svako ko kupi ulaznicu za prolećnu premijeru i meč sa ekipom Mladosti iz Lučana, dobiće na poklon i sličice.

U petak, 19. februara, u 11 časova će početi sa radom i blagajne na Stadionu "Rajko Mitić" na kojima će se prodavati ulaznice za ovaj meč. Blagajne će raditi do 16 časova, dok će na dan utakmice biti otvorene od 10 časova, pa sve do početka meča (prenos na Areni sport 1).

Cene ulaznica su sledeće:

Sever: 200 dinara;
Istok: 400 dinara;
Zapad: 500 dinara;
Vip1 i Vip2: 1.000 dinara;
Vip galerija: 1.500 dinara;

Duel između jesenjeg šampiona i lučanske Mladosti počeće u 14 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC