• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roj Kin u pomoć zove psihologa

Menadžer Sanderlenda u pomoć je pozvao sportskog psihologa

 Roj Kin u pomoć zove psihologa  Izvor: MONDO

Roj Kin pokušava na sve načine sa Sanderlendom da izbori opstanak u Premijer ligi, a poslednji potez koji bi trebalo da mu pomogne u tome je angažovanje sportskog psihologa.

Irac čiji tim se nalazi na 17. mestu Premijer lige sa samo dva boda od mesta koje vodi u niži rang takmičenja doveo je sportskog psihologa Bila Bezvika koji sada ima seanse sa Dvajtom Jorkom, Kenvajnom Džonsom i ostalim prvotimcima "crnih mačaka".

Bezvik je inače pomagao Kinu kada je igrao za Mančester Junajted, a bio je saradnik i Stiva Meklarena u Midlsbrou i engleskoj reprezentaciji.

“Mi smo otvoreni za sve, a nekoliko ljudi nam je pomagalo otkad sam preuzeo klub. Bil je dolazio nekoliko puta, a osim njega dolazio je i skakač u vis Stiv Smit koji je takodje razgovarao sa igračima”, rekao je Kin.

On je dodao da klub čini sve kako bi “crne mačke” i sledeće godine igrale u Premijer ligi, ali i podvukao da nikog od igrača ne tera da radi ono što ne želi.

“Ne vezujemo ih za stolice i teramo da slušaju nekog sat i po, sve je njihov izbor. Neki žele da nasamo razgovaraju s njim, drugi ne”, naveo je Kin.

Menadžer Sanderlenda rekao je da je isto bilo i dok je on igrao za Mančester junajted, gde je prema njegovim rečima pomoć psihologa najviše tražio sadašnji kapiten “djavola” Geri Nevil.

“Išao sam kod njega jednom ili dvaput. Ali do njega niste ni mogli doći, jer je kod njega non-stop bio Geri Nevil”, dodao je Kin.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC