• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borčevi klinci dominantni u Kopru

Autor mondo.ba

Na međunarodnom fudbalskom turniru za mlađe uzrasne kategorije „Koper open 2016“, koji je okupio oko 30 ekipa sa prostora bivše Jugoslavije, Borčeve selekcije su ostvarile zapažene rezultate.

Četrnaestogodišnjaci su osvojili prvo mjesto i sasvim zasluženo donijeli pehar u Banjaluku, porazivši domaćina u finalu sa 1:0. U ovoj kategoriji su za najboljeg golmana, igrača i strijelca proglašeni igrači Borca Đorđe Vuković, Saša Grbić i Branko Božić, dok je Dragan Benić ponio epitet najboljeg trenera.

Posebno su impresionirali svojom igrom dječaci rođeni 2001. godine, koji su u izuzetno snažnoj konkurenciji u grupnoj fazi takmičenja ostvarili dva trijumfa (Hrvatski dragovoljac i Primorje) i dva poraza (Olimpija i Olimpik) i jedan gol ih je dijelio mod plasmana u polufinale. Pobijeđen je sastav Hrvatskog dragovoljca, kasnijeg osvajača turnira, ali ono što raduje je odlična igra mladića u crveno-plavim dresovima koji su pobrali aplauze publike i sportskih radnika.



U konkurenciji dječaka rođenih 2000. godine osvojeno je drugo mjesto, uz učinak od tri pobjede i jednog neriješenog rezultata u grupnoj fazi, da bi u finalu bolji bio sastav Kopra i slavio sa minimalnih 1:0.

"Ostvareni rezultati pokazuju da se u omladinskim selekcijama FK Borac radi vrlo predano i odgovorno i da se u budućnosti mogu očekivati još veći uspjesi", navedeno je u saopštenju "Velikana iz Platonove".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC