• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted raspoložen... Protiv trećeligaša

Autor mondo.rs

Ekipa Luja van Gala konačno pobedila.

Gostovanje u Šruzberiju bilo je samo lakši trening za ekipu sa Old Traforda. Mančester junajted savladao je trećeligaša Šruzberi taun 3:0 (2:0) i plasirao se u četvrtfinale FA kupa.

Ekipa Luja van Gala konačno je odigrala meč bez stresa za svoje navijače i prekinula niz od tri utakmice bez pobede. Iza "crvenih đavola" bili su porazi od Midtjilanda i Sanderlenda i remi sa Čelsijem, pa je tim koji se bori za opstanak u Ligi jedan došao kao melem na ranu.

Gosti su dominirali od početka, do poslednjih 10-15 minuta, kada su igrači Šruzberija čak mogli i do počasnog gola. Pre toga, odnos u šutevima bio je 23:0 za Mančester junajted, a domaći fudbaleri u prvom poluvremenu imali su samo jedan kontakt sa loptom u protivničkom kaznenom prostoru.

Golovima Krisa Smolinga u 37, Huana Mate u nadoknadi prvog poluvremena i Džesija Lingarda u 61. minutu klub sa Old Traforda nastavio je uspešnu seriju u FA kupu protiv timova nižeg ranga. Naime, Junajted je od nižerangiranog tima u ovom takmičenju izgubio samo jednom u poslednjih 46 duela. Bilo je to januara 2010. godine, kada je slavio Lids junajted.

"Crveni đavoli" u četvrtfinalu će se sastati sa Vest Hemom, a ostalo je još da se odigra ponovljeni duel Arsenala i Hala, pošto je prethodni meč završen bez golova.

Evo svih parova četvrtfinala FA kupa (12. mart, 16 časova):

Riding - Kristal Palas
Everton - Čelsi
Arsenal/Hal - Votford
Mančester junajted - Vest Hem

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC