• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako Marko Pavlovski zahvaljuje? Golovima!

Autor mondo.rs

Junak pobede OFK Beograda nad Partizanom u razgovoru za MONDO kaže da je odlučujući pogodak posvetio onima koji su uvek verovali u njega.

 Kako Marko Pavlovski zahvaljuje? Golovima! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Godinu i po dana nije ga bilo u srpskom fudbalu, a po povratku, trebalo mu je samo 12 minuta da postigne pogodak i donese dugo čekanu pobedu OFK Beogradu protiv Partizana (2:1).



Junak "romantičara" na prolećnoj premijeri, Marko Pavlovski, u razgovoru za MONDO podsetio se 64. minuta duela sa crno-belima, kada je prihvatio odbijenu loptu, namestio se na šut i precizno gađao sa 18-19 metara.

"Bio je to trenutak inspiracije, volim da uživam dok igram i iz toga proizilaze lepi golovi i potezi. Takođe, saigrači znaju da i na treninzima postižem slične pogotke, pokazaću u narednim kolima da mi je to jača strana", uveren je mladi fudbaler.

OFK Beograd
Izvor: YouTube

"Mnogo mi znači ovaj gol, koji posvećujem mojim najbližima koji su uvek bili uz mene i verovali. Ovo u nedelju je bio moj način zahvaljivanja. A sada - koncentracija i sve misli na subotu i na duel sa Jagodinom", dodao je Pavlovski.

Osvrnuo se 22-godišnji vezista i na celu utakmicu.

"Lepše nije moglo da počne. Osvojili smo stvarno velika tri boda. Znali smo da nas čeka izuzetno teška utakmica, ali verujemo i znamo da imamo kvalitet da pobedimo bilo koju ekipu u ligi. Čekali smo naše šanse, igrali strpljivo, bili pametniji i zasluženo slavili. Nadam se da će nam ova pobeda dati vetar u leđa za predstojeće utakmice".

Veruje Pavlovski da OFK Beograd ima tim sposoban za mnogo više od trenutnog 13. mesta u Superligi.

"Prošlo je dosta vremena od kada sam otišao iz kluba, međutim, na Karaburmi ništa novo - iznova i iznova mladi i talentovani igrači koji će tek pokazati svoj pun potencijal. Posle neuspešnog prvog dela sezone, dobro smo počeli prolećni nastavak i, ako je suditi po tome, čeka nas jedna lepa i uspešna polusezona", optimista je kapiten omladinske reprezentacije Srbije, koja je 2013. osvojila zlato na Evropskom prvenstvu u Litvaniji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC