• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plavšić: Sanjam da rešim derbi i otrčim na Sever!

Autor mondo.rs

Hitri vezista Crvene zvezde za MONDO najavio predstojeći duel sa Partizanom - jubilarni 150. "večiti derbi".

 Plavšić: Sanjam da rešim derbi i otrčim na Sever! Izvor: MN PRESS

Mučili su se fudbaleri Crvene zvezde dugo sa rivalima iz lučanske Mladosti na prolećnoj premijeri, a onda je u igru ušao Srđan Plavšić. Omaleni vezista uneo je živost u igru svog tima i pogurao crveno-bele ka pobedi 2:1.

"Prva utakmica posle pauze je najteža. Bilo je važno da se osvoje tri boda, pa makar i malo slabijom igrom nego što smo navikli navijače. Siguran sam da će sve biti bolje u narednim utakmicama", rekao je Plavšić na početku razgovora za MONDO.

Čestim prodorima po levoj strani i kroz sredinu protivničke odbrane razdrmao je svoje saigrače i preporučio se treneru Miodragu Božoviću da ga uzme u razmatranje za startnu postavu u predstojećem "večitom derbiju" (subota, 17 časova, TV Arena Sport).

"Ja sam takav tip igrača: srčan, borben i nikada ne odustajem. Zadovoljan sam svojom igrom protiv Mladosti, ali šef ima sliku kako treba tim da izgleda i siguran sam da će izvesti najjači mogući sastav i protiv Partizana i u drugim utakmicama. Kako on odluči, tako će biti. Ja sam spreman i gledaću da iskoristim svaku šansu koju dobijem na najbolji način", skroman je 20-godišnji vezista.

Nije, ipak, mogao da sakrije sjaj u očima kada se govori o najvećoj utakmici srpskog fudbala.

"Od maleana sanjam da rešim derbi i otrčim na Sever!", iskren je Plavšić.

Predstojeći duel Crvene zvezde i Partizana biće specifičan pošto je bodovna razlika nikad veća. Crveno-beli u Humsku dolaze sa čak 29 bodova prednosti.

"Željni smo utakmica i ne obaziremo se na bodovnu razliku. U svaku utakmicu ulazimo maksimalno motivisani i u svakoj utakmici dajemo sve od sebe da pobedimo", tvrdi Plavšić.

Po mnogima, Partizanu je ovaj meč mnogo bitniji nego Zvezdi, međutim, mladi fudbaler ne želi da poredi na kom timu je veći pritisak.

"Ne znam ko ima veći pritisak. To je najveća utakmica u Srbiji i ko god od igrača da istrči na teren, daće i zadnji atom snage i boriće se za svaku loptu. Zna se šta je derbi. Moramo da damo sve od sebe da bismo pobedili".

Isto tako, ima onih koji smatraju da je zbog prikazanih igara u dosadašnjem toku sezone Crvena zvezda apsolutni favorit i samo se pitaju kojom gol razlikom će se utakmica završiti.

"To se nikad ne zna. Derbi je nešto posebno i jedan detalj može da odluči pobednika", ponovo je Plavšić odgovorio "diplomatski".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC