• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jednom Grobar - uvek Grobar (VIDEO)

Autor mondo.rs

Motivacione poruke i podrška igračima Partizana od bivših igrača Partizana pred "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom. Pogledajte šta su poručili: Drinčić, Vladimir Stojković, Lola Smiljanić, Miloš Jojić, Petar Škuletić...

 Jednom Grobar - uvek Grobar (VIDEO) Izvor: MN Press/arhiva
Izvor: MN Press/arhiva


Pod sloganom "Partizan - jedna porodica" na sajtu crno-belih postavljen je video u kojem doskorašnji igrači Partizana daju podršku sadašnjim fudbalerima koji nose dres kluba pred utakmicu sa Crvenom zvezdom u subotu od 17 časova.

Nikola Drinčić, koji je svojim "bombama" rešio dva derbija, poručio je sadašnjoj generaciji igrača Partizana ovo:

"Nisam vas zaboravio, a verujte nisu ni oni vas. Svaki naš gol dobro pamtim. Samo se setite da ste vi Partizan i da zajedno možete sve!".

Golman Milan Lukač koji je u jednom derbiju odbranio DVA penala, imao je ovu rečenicu:

"Da li znate da 21 godinu nije dosuđen penal za Partizan u večitim derbijima? 21 godinu! Što je mnogo - mnogo je. Ali, kada se gine u derbiju, onda se zna kako se čuva naša mreža. To očekujem i od vas. Budite onakvi kakvi smo bili zajedno i kako Partizan mora da igra. Mreža se čuva kao svetinja!".

Miloš Jojić je iz slobodnog udarca u 90. minutu doneo pobedu crno-belima

"Kada dođete u Partizan još kao dete prvo što naučite da je ljubav prema klubu bezrezervna, potom lojalnost, požrtvovanje, borbenost, i to da se za grb Partizana gine... Od prvog minuta pun gas, motivisano!", poruka je Jojića.

Golman Vladimir Stojković je takođe imao poruku za sadašnje igrače Partizana:

"Momci, samo da vam dam podršku pred derbi. Svi smo mi igrali derbije, i dobijalli i gubili, tako da nemojte da se plašite. Izađite, pokažite srce, volju, samo izađite i igrajte kako znate i umete. Uveren sam će Ivan Tomić napraviti pravu taktiku, jer on zna kako se dobija derbi. Ovo je momenat kad treba da pobedimo, jer je teška situacija".

Milan "Lola" Smiljanić je ovo poručio igračima Partizana:

"Želim vam svu sreću u derbiju, igrajte srcem, jer tako se igra za Partizan. Znamo svi da je teška situacija u klubu, ali pokažite karakter koji su igrači Partizana uvek imali, slušajte Ivana Tomića i Sašu Ilića, koji su mnogo puta pobeđivali. Igrajte hladne glave i toplog srca. Ičke i Saša, zategnite to!".

Pogledajte ceo snimak

Partizan
Izvor: YouTube

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dure

Misli da je derbi bio i ostao svetkovina fudbala.Ali navijači više nisu kao nekad. Žalosno je ali ima navjača koji sportskog protivnika doživljavaju kao neprijatelja.Mladim fudbalerima derbi je prilika da pokažu svoj raskošni talent i da postanu novi ljubimci crveno ili crno belih.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC