• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije razgrabile sever, Marko je spreman!

Autor mondo.rs

Navijači Crvene zvezde imaju mogućnost da kupe još samo "malo" ulaznica za istok i zapad, kada je 150. "večiti derbi" u pitanju.

 150 vječiti derbi Delije razgrabile Sjever Petković spreman Izvor: MN PRESS

Delije su razgrabile sever, FK Crvena zvezda saopštava da je u prodaji na blagajnama u Ljutice Bogdana ostalo samo još malo istoka i zapada.

Takođe, povređeni desni bek crveno-belih Marko Petković biće spreman da počne utakmicu zakazanu za subotu u 17 časova, ukoliko trener Miodrag Božović bude procenio da je on za startnih 11.

Petković je u finišu prolećne premijere, protiv Mladosti iz Lučana, osetio bol u zadnjoj loži i zatražio izmenu, a poslednji pregledi pokazali su da povreda nije ozbiljne prirode i da će on moći da zaigra u 150. "večitom derbiju", u koji Crvena zvezda ulazi sa 29 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

"Crvena zvezda će, kao i uvek, imati gromoglasnu podršku i na 150. večitom derbiju. Informacija sa blagajna Stadiona 'Rajko Mitić' glasi da karte za severnu tribinu više ne mogu da se kupe na našem stadionu, jer su rasprodate. Karata za bočne delove istoka i zapada još uvek ima, i one će se prodavati i u četvrtak, od 11 časova, po ceni od 1.200 dinara", saopšteno je na portalu crveno-belih.

Izvor: MONDO/MARIO MILOJEVIĆ



Stadion "Rajko Mitić" postio je i legendarni fudbaler crveno-belih, Dejan Rambo Petković.

Njega su dočekali predsednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović, kao i generalni direktor, Zvezdan Terzić. Svakako najinteresantnija tema za razgovor bila je predstojeći duel crveno-belih i crno-belih.

"Želeo sam da iskoristim ovu priliku i posetim svoju Crvenu zvezdu. Sledi veoma važna utakmica i želeo sam da Crvenoj zvezdi poželim puno sreće. Verujem da će Zvezdini igrači odigrati jedan kvalitetan meč", rekao je Dejan Petković.

Tokom jučerašnjeg dana, Crvenu zvezdu je posetio princ Đorđe Karađorđević, koji je takođe želeo da ekipi lično poželi sreću, navode crveno-beli na svom sajtu.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC