• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki blam Dinama, UEFA ih izbacuje!

Autor mondo.rs

Na "Maksimiru" su napravili veliki previd, koji nije promakao nadležnima posle utakmice Lige šampiona.

Hladan tuš!

Zagreb, koji je burno proslavio veliki uspeh mladog tima Dinama u Ligi šampiona za juniore, danas je saznao da će podmladak "modrih" verovatno biti izbačen iz takmičenja posle plasmana u četvrtfinale.

Zašto?

Poput nesrećnog i smenjenog trenera Reala, Rafaela Beniteza, koji je koristio suspendovanog igrača u Kupu kralja i zbog toga doživeo eliminaciju za zelenim stolom, tako je i trener juniora Dinama, Mario Cvitanović, napravio kardinalnu grešku zbog koje pompezno najavljenog četvrtfinala sa Barselonom sasvim izvesno neće biti.

U Briselu su, u utorak uveče, "modri" pobedili 0:2 i izbacili Anderleht (igra se jedan meč), a Cvitanović je u 83. minutu uveo u igru Matiju Fintića, umesto Danija Olma, s tim da je Fintić u prvoj fazi takmičenja (Arsenal, Olimpijakos, Bajern) svaki put dobio po žuti karton.

Objašnjenje je glasilo ovako – Cvitanović "je mislio" da se posle prvog kruga brišu kartoni, ali je UEFA danas obavestila prvaka Hrvatske da je protiv njihovog juniorskog tima pokrenut postupak i da će 29. februara biti objavljena kazna.

Hrvatski mediji navode da se na "Maksimiru" nadaju da će izbeći eliminaciju i da će, ipak, dočekati Barselonu u Zagrebu, ali svi su izgledi da je podmladak "modrih" završio put po Evropi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC