• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobri znaci: "Orlići" preslišali Bugare!

Autor mondo.rs

Iako bez najboljih igrača i strelaca devet golova u kvalifikacijama, Nikolićevi momci bez problema su savladali komšije kao gosti.

Nema Luke Jovića, nema Ivana Šaponjića, nema problema!

Bar protiv tima kakav je Bugarska.

U prvoj od dve važne pripremne utakmice pred finalni turnir kvalifikacija za U19 EURO, naša omladinska reprezentacija (zvanični prvak Evrope i sveta, iako je došlo do smene generacija) lako je savladala komšije u Pravecu.

Bugarska – Srbija 0:2 (0:1), pred 200 gledalaca.

Golove za naš tim postigli su Aleksandar Lutovac, napadač Rada, u 30. minutu i Nemanja Glavčić, vezista Teleoptika, u 56. minutu.

Uspela je provera "orlića" protiv selekcije Bugarske, pred martovske susrete u kvalifikacijama za plasman na evropsko prvenstvo, piše FSS. Pored rezultata, selektora Branislava Nikolića, najviše je zanimao učinak debitanata, pre svih defanzivca francuskog Meca, Vahida Selimovića i napadača mladog tima nemačkog Kelna, Milislava Popovića.

Narednu proveru naši omladinci imaju 2. marta u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi kada će rival biti selekcija Španije, prvoplasirana reprezentacija na UEFA rang listi. U tom meču fudbalska javnost upoznaće se sa kvalitetima još jednog otkrovenja odgovornih ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije, a reč je o defanzivcu brazilskog Sao Paula, Lijanku Vojnoviću.

Pored njega, Nikolić je za meč sa "furijom" zvao i dvojicu napadača Benfike, bivše igrače Crvene zvezde i Partizana, Jovića i Šaponjića. Prvi je dao četiri, drugi pet golova u dosadašnjem toku kvalifikacija.

Posle provere sa Španijom, Srbija će ugostiti Francusku, Dansku i Crnu Goru (24. - 29. mart) i u veoma jakoj konkurenciji pokušati da osvoji prvo mesto u grupi, jedino koje vodi na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj narednog leta (11. - 24. jul).

Bugarska: Mitov, Atanasov, Kupenov, Burov, Aleksandrov, Georgijev, Čatkov, Krajev, Minkov, Tasev, Maksimov.

Srbija: Milinković-Savić (od 76. Vičić), Mijailović (od 60. Zlatković), Jović (od 70. Janković), V. Selimović, Lutovac, Aćimović (od 76. Mitrović), Glavčić (od 70. Cuckić), Duronjić (od 60. N. Stanković), Avramović, F. Stanković, Mil. Popović.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC