• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujić: Crno-beli, vidimo se u subotu!

Autor mondo.rs

"Nisam se još čuo, ali hoću sigurno s ovim mojim kolegama iz reprezentacije. Uostalom, vidimo se u subotu", kaže najbolji fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić.

 Grujić: Crno-beli, vidimo se u subotu! Izvor: MN PRESS

Pre ugovorenog odlaska u Liverpul, vreme je i za "JNA", a onda još jednom i "Marakanu".

Marko Grujić imaće tu čast, obavezu i zadovoljstvo da još dva puta brani crveno-bele boje u najvećem meču srpskog fudbala, pre nego što definitivno napusti Srbiju i zaigra za čuveni Liverpul.

Utoliko, iako meč u Humskoj dočekuje sa 29 bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala, pun je motiva i nestrpljenja.

"Počelo je, oseća se polako euforija, sad će početi i 'frka' oko ulaznica, zvaće i prijatelji i ostali koji će želeti da nas bodre... Naravno da se radujem ovom prazniku fudbala u našoj zemlji, zvezdaška javnost čini mi se u euforiji dočekuje utakmicu, jer verujem da su svi zadovoljni izdanjima ekipe i generalno atmosferom u našem klubu", rekao je Grujić u razgovoru za "Sportnetwork" u četvrtak, dva dana pre utakmice.

Poznato je da su "klinci" Zvezde i Partizana u odličnim odnosima i da se privatno druže. Da li se i "peckaju"?

"Nisam se ni sa kim još čuo, ali hoću sigurno sa saigračima iz reprezentacije, a vidimo se u subotu...", kaže Grujić sa osmehom i potom ističe zadovoljstvo što će zbog trećeg kruga igrati još jednom s Partizanom.

"Naravno da nam ta prednost znači u pripremi derbija, jer u ekipi vlada dobro raspoloženje i pozitivna atmosfera. S druge strane, naravno da mnogo poštujemo Partizan i bez obzira na veliku prednost, nećemo potceniti Partizan nijedne sekunde i ući opušteno u meč. Daćemo maksimum i probati da pobedimo", rekao je statistički najubojitiji igrač Zvezde ove sezone Aleksandar Katai.

"Biće i plej-ofa, tako da ovo nije poslednji derbi. Igrao sam ga na 'Marakani', sada i na 'JNA', to su dva naša najveća stadiona i jedva čekam... Biću za derbi iskusniji, a nadam se da ću odigrati i dobru utakmicu".

Kaže da nikoga u Zvezdi visoka prednost neće opustiti...

"Vezali smo 20 pobeda, to je najveći niz Zvezde i trudićemo se da ga nastavimo u sledećoj utakmici, a to je večiti derbi", kaže Grujić.

"O toj utakmici nije potrebno trošiti reči. Svaki derbi s Partizanom je specifična utakmica u kojoj detalji odlučuju i razlika na tabeli sigurno neće govoriti o tome kakav će meč biti odigran. Šanse su 50-50 i svi jedva čekamo da dođe subota, da istrčimo na teren".

On deli mišljenje iskusnijih da ne bi bilo dobro da je Mladost "razbijena" prošlog vikenda na prolećnoj premijeri.

"Pročitao sa izjavu kapitena Lukovića i šefa Božovića da nije dobro da u prvim kolima budemo najspremniji i da tada pokazujemo najbolje što imamo. Mi ćemo iz kola u kolo biti sve bolji. Ja sam lično zadovoljan što smo ostvarili pobedu, što u zdravom raspoloženju dočekujemo meč s Partizanom, ali igra mora da bude bolja", rekao je Grujić i dodao:

"Trudićemo se da u derbiju uspostavimo našu igru, da ne gledamo previše ko je na drugoj strani, ali uz dužan respekt prema Partizanu, iako su izgubili utakmicu u prvom prolećnom kolu".

On čak misli da će poraz od OFK Beograda samo dodatno mobilisati crno-bele.

"To što su otišli u još veći minus može da bude plus za njih, jer će dočekati utakmicu još više motivisani. Želeće da nas pobede pošto-poto, njihovi igrači izjavljuju da su spremni da nas poraze i da dokažu da razlika u kvalitetu nije baš onakva kakva se vidi na tabeli, a mi ćemo uraditi sve da dokažemo da smo zaista najbolji tim u zemlji i svi ćemo u subotu izgarati za svoj tim", izjavio je Grujić.




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC