• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučelić: Sramni Jug! (FOTO)

Autor mondo.rs

Predsednik Sportskog društva Partizan i član prelazne fudbalske vlade u tom klubu Milorad Vučelić rezigniran ponašanjem dela navijača na "večitom derbiju". Sramne poruke sa južne tribine. "Smejali im se i Zvezdini navijači", kaže on.

 Vučelić: Sramni Jug! (FOTO) Izvor: MN PRESS

Partizan je izgubio drugi "večiti derbi" ove sezone, ali na crno-beloj strani Topčiderskog brda smatraju da je na takav ishod meča protiv Crvene zvezde umnogome uticao "treći čovek" - sudija Vlado Glođović.

Svi u Partizanu kivni su na Glođovića i njegove pomoćnike zbog, kako smatraju, kardinalnih grešaka kojima je oštetio crno-bele (nedosuđen penal, poništen čist gol...), ali isto tako nezadovoljni su i ponašanjem dela svojih navijača, pogotovo onih na južnoj tribini.

Često se tokom utakmice čulo "Uprava napolje", ali nije to jedino što je zasmetalo rukovodiocima kluba.

Predsednik Sportskog društva Partizan i član prelazne fudbalske vlade u tom klubu Milorad Vučelić rezigniran je porukama Grobara sa Juga, pogotovo onim kojima su vređali vršioca dužnosti predsednika Fudbalskog kluba Ivana Ćurkovića.

"Najsramnije od svega je transparent kojim se Ivan Ćurković tera iz Srbije. Tako nešto nikada neću moći da shvatim i da prihvatim. Nikada niko nije terao nikoga iz Srbije, bez obzira na nacionalnost i na veru, pa to svakako ne može ni grupa navijača. A da ne pričam o tome što pri rezultatu 1:0 za nas, sapliću ekipu skandiranjem protiv uprave ili prave bakljadu u naletu i kada imamo igrača više", istakao je Vučelić u razgovoru za "Večernje novosti".

Ovo su pojedine parole koje su skandirane i pokazivane na južnoj tribini:

"Hrvatski nacionalista možeš da budeš u Zagrebu, a ne u Beogradu"

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović



"Uprava napolje!!! Kakva uprava, takvi rezultati!"

"Vazura, dosta nam je tvog poštenja, nameštanja policiji i obezbeđenja"

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović



"Loši rezultati i funkcija iz fazona odlika su svakog Zekinog poltrona"

Ćurković je, inače, bio na udaru navijača Partizana i u prvoj utakmici nastavka sezone, protiv OFK Beograda, kada su mu uzvikivali da je "ustaša".

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović



Vučelić je nastavio u još oštrijem tonu:

"Pa sa njima su se sprdali čak i Zvezdini navijači! Prepoznali su celu tu njihovu priču i onda su i oni skandirali 'Uprava napolje'. Evidentno je da su sve radili po nečijem nalogu i umesto da budu 12. igrač ekipe, oni su svojim ponašanjem dozvolili da to bude sudija Glođović. Njima, svakako, pripadaju zasluge što je to bilo tako".

I ovakvo reagovanje Vučelića i pominjanje "nečijeg naloga" govori u prilog pričama da u Humskoj ratuju struje pred vanrednu Skupštinu kluba.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC