• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Juventus nije mogao gore"

Autor mondo.rs

Fudbaler Juventusa Leonardo Bonući rekao je da je revanš utakmica polufinala Kupa Italije protiv Intera "najgora otkako je došao u klub", ali da je srećan što se njegova ekipa plasirala u finale.


Juventus se plasirao u finale Kupa Italije pošto je sinoć posle penala pobedio Inter sa 5:3. Juventus je u prvoj utakmici pobedio sa 3:0 i činilo se da će se bez problema plasirati u finale, ali je sinoć u regularnom delu izgubio istim rezultatom, pa su pobednika odlučili penali.

"To je bila najgora utakmica ekipe otkako sam došao u Juventus, pre šest godina. Sami smo sebi otežali život. Užasno je reći, ali svi moramo ozbiljno da se pogledamo u oči. Jedina dobra stvar je plasman u finale", rekao je Bonući.

"Imali smo sreće što smo stigli do penala, a posle toga sve je lutrija. Potpuno pogrešno smo pristupili utakmici. Inter nije imao ništa da izgubi, sve su bacili na napad, a mi smo im olakšali stvari", dodao je on.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da njegova ekipa uopšte nije igrala 70 minuta utakmice, a tokom meča je zapretio igračima da će ih poslati u trening kamp ako se ne plasiraju u finale.

"Kada sam bio trener Milana u prvoj uakmici osmine finala Lige šampiona pobedili smo Arsenal sa 4:0, a u revanšu u Londonu na poluvremenu smo gubili sa 0:3. Da smo izgubili poslao bih igrače u trening kamp. Bila bi šteta da smo ispali, naravno trebalo je bolje da pripremim utakmicu", rekao je Alegri.

Juventus će u finalu igrati protiv Milana, 21. maja u Rimu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC