• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudijska komisija o derbiju: Partizan je oštećen

Autor mondo.rs

Sudijska komisija konstatovala da je glavni sudija na meču Partizan - Crvena zvezda Vlado Glođović dobro odradio posao, dok je pomoćnik Nemanja Petrović napravio grešku

 Sudijska komisija o meču Partizan Crvena zvezda Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Sudijska komisije FSS je na današnjoj sednici detaljno analizirala izveštaj posmatrača suđenja derbi utakmice 24. kola Superlige Partizan - Crvena zvezda Zdravka Jokića i potom izdala saopštenje u kojem se konstatuje da je postojala greška pomoćnog sudije, ali ne i glavnog arbitra Vlade Glođovića, o kojoj se mnogo polemisalo prethodnih dana.

Sudijska komisija FSS u sastavu Dušan Mrakić, Zoran Petrović, Mirko Simić, Dragan Radulović i Đorđe Žutić, u potpunosti je prihvatila izveštaj koji je konstatovao pogrešnu procenu pomoćnog sudije Nemanje Petrovića iz 47. minuta, kada je signalizirao ofsajd poziciju igrača Partizana.

Komisija se detaljno bavila i spornom situacijom iz 12. minuta, koja se odigrala u šesnaestercu Crvene zvezde i u potpunosti je prihvatila zaključak da je sudija Vlado Glođović u pomenutoj situaciji doneo ispravnu odluku, pošto je bilo elemenata simuliranja igrača Partizana.

Sudijska komisija FSS izrazila je negodovanje što je Fudbalski savez Srbije prosledio snimak sa spornim detaljima iz pomenutog meča, odgovornim licima u UEFA, u nameri da se i na taj način eliminišu bilo kakve insinuacije i sumnje po pitanju konačne odluke Sudijske komisije FSS.

Takođe, članovi Sudijske komisije FSS odbili su da svojim potpisima overe zapisnik sa donesenim odlukama.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC