• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Uskoro neki novi Grujići"

Autor mondo.rs

Crvena zvezda u slavljeničkom raspoloženju dočekuje Jagodinu. Trener Božović najavio da će početi da daje šansu igračima iz Omladinske škole.

 Crvena zvezda dočekuje Jagodinu u Superligi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Na stadionu Rajko Mitić sprema se fešta za subotu u 18 časova! Fudbaleri i navijači utakmicom protiv Jagodine proslaviće 71. rođendan Sportskog društva, ujedno i fudbalske sekcije.

U dobrom raspoloženju zbog pobede u "večitom derbiju" i odmorni posle dodatnih slobodnih dana, igrači Miodraga Božovića pokušaće da upišu 22. uzastopnu pobedu ove sezone u Superligi.

Jagodina, koja je u prošlom kolu savladala OFK Beograd 3:0, ali se i dalje nalazi pri dnu tabele, ne bi trebalo da pokvari slavlje crveno-belih.

"Katai će opet biti najbolji"

"Katai može mnogo bolje, on je od onih igrača koji 'vuku' ekipu, ali on uvek teže ulazi u formu. Takao je bilo i letos, ali kad uđe, ponovo će biti najbolji", smatra Božović.

Trener Božović, ipak, ne dozvoljava opuštanje.

"Pred nama je još jedna utakmica u kojoj zavisimo samo od sebe. Sve osim naše pobede bilo bi iznenađenje i loše i neprijatno po nas, ali igrači moraju da shvate da je potreban ozbiljan pristup utakmici, jer sve ekipe koje dolaze ovde dolaze da se brane i ne pobeđujemo ih lako", rekao je Božović na konferenciji za medije i dodao:

"Jagodina je promenila trenera, doveli su Stevana Mojsilovaića, napravili su dobre rezultate u poslednjih nekoliko utakmica. Igraju na kontranapade, napadaće nas iz odbrane i moraćemo dobro da se potrudimo da ih pobedimo".

Poseban motiv crveno-belima biće činjenica da su blizu evropskog rekorda po broju uzastopnih pobeda, koji je u vlasništvu Benfike (29 utakmica).

"Kad smo već došli u situaciju da postavljamo neke rekorde, zašto to i ne bismo uradili. Igrači su svesni toga i to je sigurno dobar motiv kada imate ovako veliku prednost", istakao je Božović.

Zvezdin trener je najavio da će u subotu umesto suspendovanog Aleksandra Lukovića (crveni karton u derbiju) igrati Brazilac Edson, kao i da će u narednim mečevima pružiti šansu nekim igračima iz omladinskog pogona.

"Počeću da dajem šansu mladim igračima, priključićemo neke nove omladince prvom timu. Neke nove Grujiće... Ristić je primer igrača koji zaslužuje da igra, ali ne igra".

Osvrnuo se Božović i na konstataciju da defanzivna linija tima ne funkcioniše najbolje.

"Ekipa još nije u najboljem fizičkom stanju", podsetio je iskusni trener da su tek nedavno završene pripreme i poručio da navijači nemaju razloga za brigu:

"Evropa je daleko, tek u junu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC