• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božovićeva poruka Partizanu: Prestanite da plačete

Autor mondo.rs

"Treba biti muško, ne treba plakati. Umri muški.. Umirala je Zvezda mnogo puta, pa se dizala. Šta ćemo...".

 Miodrag Božović poručio Partizanu  Prestanite da plačete Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Bura koja se podigla sudijskim odlukama u 150. "večitom derbiju", u kojem je Crvena zvezda kao gost slavila 2:1, nikako da se stiša. Moraće, čak, da se umeša i evropska "kuća fudbala" - UEFA.

Iz Partizana "grme" na sudiju Vlada Glođovića, jer smatraju da im nije dosuđen penal i da im je nepravedno poništen pogodak. Sudijska komisija FSS konstatovala je da penala nije bilo, a ni ofsajda, tako da je prva procena sudijskog tima bila dobra, a druga ne.

Svoje mišljenje o suđenju u prvenstvu Srbije i svemu što se dešavalo i što je izrečeno ili saopšteno posle utakmice, izneo je i trener Crvene zvezde Miodrag Božović.

"'Manji' klubovi imaju mnogo više razloga za nezadovoljstvo od ovih 'većih'. Sad kad bi počeli da plaču ovi iz, na primer, Niša, Čačka, Lučana... Verovatno bismo imali jednu lakrdiju. Sudije su deo igre i ako ima grešaka, one su sastavni deo fudbala. Treba biti muško, ne treba plakati, umri muški. Umirala je Zvezda mnogo puta, pa se dizala. Šta ćemo...", rekao je strateg crveno-belih na konferenciji za medije povodom utakmice sa Jagodinom.

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije u četvrtak je detaljno pregledala sporne situacije iz duela Partizan - Crvena zvezda, međutim, članovi su odbili da svojim potpisima "overe" zapisnik pošto su nezadovoljni odlukom čelnika FSS da video sa spornim detaljima proslede u UEFA.

"Za mene je sve ovo smešno. Četiri godine sam vodio Borac iz Čačka i znam izvanredno kako funkcioniše ova liga. Znam da nije derbi poslednjih 20 godina odlučivao prvaka, jer je jedna ekipa uvek unapred bila prvak... To što će UEFA da procenjuje, to su takozvana srpska posla. Daj da prijavim komšiju tj. da komšiji crkne krava", smatra Božović i dodaje:

"Pozivanje na UEFA je vrlo loše za srpski fudbal. Ako ima prljavog veša ne treba ga iznositi, pogotovo ne pred Evropom, gde ionako misle da smo indijanci. Tako im samo dajemo potvrdu".

Samo nekoliko dana posle "večitog derbija" Partizan je igrao protiv Radničkog iz Niša u četvrtfinalu Kupa Srbije, u kojem je pobedio 2:0, ali je do vodećeg gola došao iz očiglednog ofsajda.

Božović je upitan za kometar povodom činjenice da se crno-beli nisu oglasili zbog te situacije, kao što jesu posle duela sa Zvezdom.

"Nisu pravi sportisti. Da su pravi sportisti ćutali bi i u jednom i u drugom slučaju. Ja ne branim sudije, ne daj Bože, jer i ja ne volim to zanimanje, ali pravi se atmosfera da je sudija Glođović kriv što Zvezda ima 32 boda prednosti. Pa nije Glođović kriv što Partizan toliko zaostaje. Mislim da je vreme da prestanu da plaču i da se vratimo prvenstvu. Ili da ga prekidamo i proglasimo šampiona...", zaključio je Božović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC