• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Sasuolo spustio Mihajlovića na zemlju

Autor mondo.ba

Siniša Mihajlović nedavno je najavio da će njegov Milan sezonu završiti ispred Sasuola, a zeleno-crni danas su ga spustili na zemlju. "Rosoneri" glatko poraženi na "Mapei" stadionu.

Pomalo čudnu poruku prethodnog dana poslao je Siniša Mihajlović - Milan će prvenstvo završiti ispred Sasuola! Ova izjava kao da je bila dodatna motivacija fudbalerima u zeleno-crnim dresovima, koji su danas rutinski slavili protiv "rosonera" i pokazali da će srpski stručnjak imati mnogo posla kako bi ostvario svoje zamisli.

Milan je na "Mapei" stadionu odigrao jednu od najlošijih partija ove sezone i doživio treći poraz u isto toliko mečeva odigranih u Ređio Emiliji otkako je Sasuolo član Serije A.

Sasuolo je na kraju zasluženo slavio, prekinuo seriju Mihajlovićevog tima od 12 mečeva bez poraza u svim takmičenjima i približio se današnjem rivalu na četiri koraka.

SASUOLO - MILAN 2:0 (1:0)

Uigranu akciju odigrali su domaći nakon udarca iz ugla na isteku pola sata igre. Nikola Sansone izveo je korner, Domeniko Berardi preskočio loptu, a Alfred Dankan u trku, iz voleja, zatresao mrežu nemoćnog Đanluiđija Donarume.



Indisponiranog Marija Balotelija, Mihajlović je zamijenio već na poluvremenu. Gotovo nevjerovatno zvuči podatak da Baloteli za 45 minuta nije niti jednom dodirnuo loptu u protivničkom šesnaestercu!

Ipak, ni ulazak Žeremija Meneza nije donio ništa dobro Milanezima. Očajno su odigrali i u nastavku, a raspoloženi fudbaleri Sasuola znali su to da kazne drugim golom u 72. minutu. Sjajnu partiju Šime Vrsaljko krunisao je asistencijom za Sansonea, koji se nakon dodavanja kod prvog gola, upisao i u strijelce za konačnih 2:0.



Malu mrlju na trijumf Sasuola bacio je crveni karton Defrela, koji je isključen petnaestak minuta prije kraja meča. Ipak, ni igrač više u polju nije pomogao Milanu da dođe bar do počasnog gola.

Očekivano lako, Juventus je stigao do bodova u Bergamu. Lider Serije A do prednosti je stigao golom Andree Barzaljija u 24. minutu i gol prednosti sačuvao do samog finiša, kada je prednost "stare dame" poduplao Mario Lemina.

Novim trijumfom, "bjankoneri" su ponovo stekli tri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Napoli.

SERIJA A - 28. KOLO:

Torino - Lacio 1:1 (1:0)
/Beloti 12 - Bilja 78 penal/

Atalanta - Juventus 0:2 (0:1)
/Barzalji 24, Lemina 86/

Bolonja - Karpi 0:0

Frozinone - Udineze 2:0 (1:0)
/Ćofani 13, Blanšar 60/

Đenova - Empoli 1:0 (0:0)
/Rigoni 48/

Sasuolo - Milan 2:0 (1:0)
/Dankan 27, Sansone 72/

Inter - Palermo (20.45)

Odigrano u subotu:

Verona - Sampdorija 0:3 (0:3)
/Sorijano 6, Kasano 11, Kristodulopulos 30/

Napoli - Kjevo 3:1 (2:1)
/Iguain 6, Kirikeš 38, Kaljehon 70 - Rigoni 2/

Odigrano u petak:

Roma - Fiorentina 4:1 (3:1)
/El Šaravi 22, Salah 25, 58, Peroti 38 - Iličić 45+3/

TABELA: Juventus 64, Napoli 61, Roma 56, Fiorentina 53, Inter (-1) 48, Milan 47, Sasuolo 44, Lacio 38, Bolonja 36, Kjevo 34, Empoli 34, Torino 33, Sampdorija 31, Đenova 31, Atalanta 30, Udineze 30, Palermo (-1) 27, Frozinone 26, Karpi 22, Verona 18.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC