• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i "Grof" se dogovorili - do 2018!

Autor mondo.rs

FK Crvena zvezda i njen trener Miodrag Božović sasvim izvesno nastaviće uspešnu saradnju i u sezoni 2016/17.

 Zvezda i "Grof" se dogovorili - do 2018! Izvor: MN PRESS

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Crvena zvezda i temperamentni trener Miodrag Božović postigli su načelan dogovor oko nastavka saradnje do 2018. godine, piše "Sport" i navodi da će sve biti ozvaničeno i potpisano do Vaskrsa.

A, to ove godine znači do 1. maja...

Ugovor bi bio potpisan i pre toga, da prema pisanju beogradskog lista Božović nije izričit u nameri da se prvo "overi" 27. titula prvaka Srbije.

I bez produžetka saradnje na još dve sezone, Crvena zvezda i Božović već se uveliko pripremaju za 12. jul i početak kvalifikacija za, sasvim izvesno, Ligu šampiona.

Božović bi, ako ne bude veleobrta, postao prvi trener od Roberta Prosinečkog (januar 2010. - avgust 2012), koji bi proveo više od jedne sezone na klupi, a u međuvremenu su radili Aleksandar Janković, Rikardo Sa Pintu, Slaviša Stojanović i Nenad Lalatović.

Računajući pre Prosinečkog, u Zvezdi niko nije radio duže od jedne sezone još od Zorana Filipovića, koji je vodio crveno-bele u sezonama 2001/02 i 2002/03. Posle njega radili su Slavoljub Muslin, Ljupko Petrović, Milovan Rajevac, Ratko Dostanić, Valter Zenga, Dušan Bajević, Boško Đurovski, Milorad Kosanović, Aleksandar Janković, Zdenjek Zeman, Čedomir Janevski, Siniša Gogić, Vladimir Petrović, ponovo Dostanić, Aleksandar Kristić...

Dakle Božović bi mogao da postane tek drugi od poslednja 22 trenera Zvezde koji će "sastaviti" duže od sezone u klubu. Od Filipovićevog odlaska prošlo je nepunih 14 godina!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC