• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mulalić: Nećemo se izvinjavati što smo pobijedili

Autor Samir Cacan

Trener Mladosti Ibrahim Rahimić imao je primjedbi na suđenje nakon poraza od sarajevskog Željezničara u 21. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Rahimić ogorčen na suđenje na Grbavici Izvor: MONDO/Samir Cacan

"Čestitam Želji na pobjedi. Težak teren. Imali smo par poluprilika. Činjenica da smo dali dva auto-gola u kratkom vremenu. Greške su mojih igrača. To ne osporavam, ali ove druge stvari...”, kazao je Rahimić koji je bio ogorčen na suđenje na Grbavici.

"Bilo je puno spornih faulova. Uzmite statistiku i pogledajte samo broj faulova. Nemam više živaca da ovo sve gledam", kazao je šef stručnog štaba Mladosti koji je bio ogorčen na suđenje, te istakao kako bi upravo zbog suđenja mogao napusti klupu tima iz Doboja kod Kaknja.

"Razmislit ću o odlasku, jer nemam živaca više ovo trpiti. Od početka sezone sam šutio, ali više ne mogu", kazao je Rahimić i nabrojao nekoliko utakmica u kojima je Mladost oštećena sudijskim odlukama.

O tome da li će njegova ekipa ostati u društvu najboljih Rahimić kaže: "Nemamo toliko kvalitetnih igrača da možemo pobjeđivati i sudije i ekipu."

Izvor: MONDO/Samir Cacan

S druge strane Edis Mulalić, šef stručnog štaba Željezničara, istakao je kako je pobjeda bila zaslužena i da je suđenje bilo regularno.

"Znali smo da nas očekuje teška utakmica. Neko će reći i oni su, ali je moj kolega s druge strane je čuvao ekipu za ovu utakmicu. Pobjeda je zaslužena, ali ćemo o nekim stvarima još interno govoriti", kazao je Mulalić i dodao: “Moglo je biti 2:2, ali i da bude 5:2. Nikome ne trebamo da se izvinjavamo što smo pobijedili. Zaslužena pobjeda. Odlično suđenje. Gostima bih poželio da hairli dođu kući", rekao je šef stručnog štaba tima s Grbavice.

On je dodao da je ekipu poremetile povrede, ali je dodao da će pripremiti ekipu za utakmicu s banjalučkim timom u okviru revanša četvrtfinala Kupa BiH..

“Falio je kreativac Blagojević u sredni terena, Aco (Aleksandar Kosorić op.a.) i Tiago su se povrijedili, ali bit ćemo spremi za utakmicu protiv Borca jer je ulog veliki”, kazao je Mulalić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC