• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babunski: Božović radi kao da je u Barseloni

Autor mondo.rs

"Lopta i fudbal na svakom treningu. Naravno, to mi veoma prija", kaže makedonski vezista koji još pokušava da se nametne za mesto u timu.

 David babunski u Crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Iznenada je David Babunski zimus došao u Crvenu zvezdu, kao slobodan igrač posle desetogodišnjeg školovanja u Barseloni.

Crveno-beli nisu želeli da propuste šansu koja im se ukazala da bez obeštećenja dobiju perspektivnog fudbalera, iako su trenutno osigurani na njegovoj poziciji centralnog veziste.

Babunski je svestan da trenutno nije u prvom planu trenera Miodraga Božovića, ali ne misli da je napravio loš izbor dolaskom u Beograd.

"Tu sam mesec i po dana i veoma sam zadovoljan. Na delu sam se uverio da nisam pogrešio što sam došao u Zvezdu. Imamo odlične igrače i trenera i još bolju atmosferu. Sve uslove da dobro radim i napredujem", izjavio je 22-godišnji Makedonac za klupski sajt.

Posebno se osvrnuo na rad trenera Miodraga Božovića.

"Kod njega je kao u Barsi, lopta i fudbal na svakom treningu. Naravno, to mi veoma prija".

Babunski odlično govori nekoliko jezika: španski, engleski, makedonski i srpski, što mu je pomoglo da se brzo uklopi u tim i lako komunicira i sa inostranim fudbalerima.

"Mojim dolaskom, španski je definitivno postao drugi jezik u Zvezdi", našalio se doskorašnji đak čuvene La Masije i dodao:

"Uklopio sam se lako, ali mislim da se svako ko dođe u Zvezdu uklopi isto tako, jer Zvezda je - emocija. Kada osetite taj duh i atmosferu koji vladaju oko kluba jednostavno postanete deo toga i Zvezda postane deo vas".

Crvena zvezda narednu utakmicu igra u subotu od 18 časova na svom stadionu protiv Spartaka iz Subotice. Biće to prilika da ekipa upiše 23. uzastopnu pobedu.

"Da bi tako bilo, potrebna nam je što veća podrška naših navijača. Zbog toga ih pozivam da dođu i da ih bude što više. A mi ćemo dati sve od sebe, bez obzira ko bude igrao, da ih još jednom obradujemo", poručio je Babunski.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC