• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ristićevo proleće

Autor mondo.rs

Mladi fudbaler Crvene zvezde dobio poziv u mladu selekciju Srbije, a na meču protiv Spartaka bio starter i postigao gol.

 Mihailo Ristić dočekao šansu u Crvenoj zvezdi i mladoj reprezentaciji Srbije Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Mihailo Ristić je zadovoljan. Čekao je i dočekao svoju priliku.

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić pozvao ga je prvi put u nacionalni tim za kvalifikacioni meč za EP protiv Andore, i prijateljski duel protiv Holandije u Španiji.

Nakon toga trener Crvene zvezde Miodrag Božović ukazao mu je poverenje u stratnoj postavi na meču protiv Spartaka u 27. kolu Superlige, a on je to iskoristio i postigao pogodak u ubedljivom trijumfu svog tima (4:0).

"Bila je to tvrda utakmica, kako smo i očekivali. Spartak je ekipa koja nije izgubila nijednu utakmicu ovog proleća, došli su ovde sa namerom da uzmu bodove. Mislim da smo odigrali pametno. U pravo vreme smo postigli prvi gol, posle i drugi i tu je već bilo sve gotovo, posle smo rutinski završili posao. Posle duže vremena sam bio u prvih 11. Bilo mi je malo nezgodno na ovoj poziciji da uhvatim korak i tempo, ali zadovoljan sam kako je sve to izgledalo. Hvatamo formu i idemo dalje", izjavio je Ristić.

On je silno motivisan da se dokaže i u dresu Srbije.

"Posle pada u karijeri koji sam imao, verujem da su sada došli lepši dani. Ponovo se kockice slažu, ne mogu reći da nisam zaslužio poziv selektora. Zadovoljan sam, ali sada je potrebno da se tamo i pokažem. Sve je to samo početak, najviše od mene zavisi koliko će trajati. Možda je ova utakmica protiv Andore došla u pravom trenutku, da ekipa dobije na samopouzdanju", rekao je mladi fudbaler Zvezde.

On veruje da će na okupljanje reprezentacije do 21 godine stići posle još jedne pobede Zvezde, koja je do sada nanizala 23. trijumfa. U utorak će crveno-beli gostovati Novom Pazaru u odloženom meču 26. kola domaćeg prvenstva.

"Očekivanja su uvek ista, idemo na pobedu. Ne znam šta može da se desi, kvalitetnijia smo ekipa, ali moramo to da pokažemo i na terenu", dodao je Ristić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC