• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bijeljina spremna za spektakl – dolazi Zvezda!

Autor mondo.ba

Bijeljina spremni za veliki spektakl, gostovanje Crvene Zvezde. Niželigaške utakmice u Semberiji odgođene zbog dolaska crveno-bijelih.

Crveno-bijeli iskoristiće pauzu u Superligi da obraduju svoje navijače sa ove strane Drine i odigraju prijateljski meč u Bijeljini.

U nedjelju 27. marta u 15 časova na Gradskom stadionu u Bijeljini biće odigran prijateljski meč između prvoligaša RS, Zvijezde 09 i lidera Superlige, Crvene zvezde.

Kako se i očekivalo s obzirom na veliki broj navijača Zvezde u RS, ulaznice su gotovo rasprodane i svi jedva čekaju dolazak crveno-bijelih.

"Od osnivanja pa do danas, nedelja će biti najveći dan u istoriji našeg kluba. Ponosni smo i počastvovani što ćemo imati priliku da ugostio nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona. Očekujemo pune tribine i pravi sportski spektakl jer je Zvezda veliki magnet za navijače", izjavio je predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić.

Iako Zvijezda 09 ima moderan stadion klub iz Etno-sela će crveno bijele ugostiti na Gradskom stadionu.

"Nekoliko dana su vođeni pregovori gdje će se igrati prijateljski meč ali zbog ogromnog interesovanja iz regiona i svih gradova u Republici Srpskoj odlučili smo se za Gradski stadion. Cijena ulaznice je 5 KM, a uz ulaznicu će svaki navijač dobiti i brošuru koja je specijalno štampana za ovu priliku. Važno je napomenuti i da je policija meč proglasila visokim rizikom što znači da će biti rigorozne kontrole na ulazima i da se osim ključeva i mobilnog telefona neće moći unijeti ništa drugo“, rekao je generalni sekretar Zvijezde 09 Radika Marić.

U FK Zvijezda 09 ističu da su ponosni što će ovo biti njihova druga utakmica protiv crveno-bijelih.

Koliko je sve podređeno dolasku Crvene zvezde u Bijeljinu govori i činjenica da je Područni fudbalski savez Bijeljina na zahtjev 24 klub odgodio sve utakmice dvije područne lige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC