• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preokret "orlića" pred meč odluke! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Crnogorska U-19 reprezentacija vodila u Gornjem Milanovcu, ali su srpski omladinci uspeli da stignu i prestignu tu prednost! Na kraju, ubedljivih 4:1!

 U-19, Srbija - Crna Gora 4:1 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

"Orlići" se ne predaju, što je odavno poznato!

Srpska omladinska selekcija, godinama najuspešnija u našem fudbalu, pokazala je karakter u Gornjem Milanovcu i preokretom stigla do bodova uoči odlučujućeg meča za plasman na Evropsko prvenstvo!

SRBIJA U19 - CRNA GORA U19 4:1 (0:1)

Izabranici Branislava Nikolića gubili su od gostiju pogotkom veziste gostiju Olivera Šarkića, ali su u nastavku utakmice pokazali karakter, iskoristili isključenje jednog igrača gostiju i počeli da pogađaju.

"Orlići" su izjednačili golom napadača Benfike Luke Jovića iz penala, a preokrenuli su pogocima najboljeg igrača utakmice Borka Duronjića, talenta OFK Beograda. Konačan rezultat 4:1 postavio je Nikola Milenković, perspektivni defanzivac Partizana, koji je u velikoj gužvi pred golom gostiju ugurao loptu u mrežu, na oduševljenje navijača.

Ovim trijumfom, "orlići" su sakupili četiri poena u kvalifikacionoj grupi elitne faze, u kojoj učestvuju još i Danska, sa kojom su remizirali, i Francuska, sa kojom će u utorak, u Kragujevcu, odigrati meč odluke.

Mladi "trikolori" u prvom kolu su pobedili Crnogorce (1:0), a u drugom rutinski savladali Dance (4:0) i srpski talenti moraće da ih savladaju da bi se ove godine našli na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Omladinska reprezentacija Srbije već nekoliko puta je pokazala da ništa nije nemoguće. Stoga, verujemo i u uspeh protiv narednog, najjačeg protivnika.

Srbija: Milinković Savić - Mijailović (od 45. min Milenković), Vojnović (od 70. min Lutovac), M. Stojanović, Zlatković - Glavčić, Senić, Zličić, Špoljarić (od 71. F. Jović) - L. Jović, Duronjić- Selektor: Branislav Nikolić

Crna Gora: M. Šarkić, Knežević, Rašo, Boričić (od 68. min), Banović, Magud, Krnić, Marković, O. Šarkić, Burzanović (od 55. min Đukić), Camaj (od 57. min Krnić).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC