• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pozovi Rendulića radi dobre atmosfere

Autor mondo.rs

Štoper Crvene zveze nema očekivanu minutažu, ali ima i te kako važnu ulogu u timu.

 Zoran-Rendulic-u-Crvenoj-zvezdi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Zoran Rendulić je prošlog leta došao u Crvenu zvezdu iz Čukarikog kao veliko pojačanje. Očekivalo se da ima važnu ulogu u timu Miodraga Božovića, ali se to, ipak, nije ostvarilo.

Iskusni defanzivac bio je starter u uvodnim mečevima sezone, a onda se povredio, zbog čega je dugo odsustvovao sa terena. Za to vreme, ekipa je počela da ređa pobede, pa se 31-godišnji štoper preselio na klupu.

 Na terenu se, konačno, našao prošlog utorka u Novom Pazaru, kada su crveno-beli postavili novi klupski rekord u uzastopnim pobedama.

"Srećan sam što sam odigrao makar i nekoliko minuta u toj istorijskoj utakmici u kojoj smo oborili rekord. Ni na treningu nekog ne možeš da pobediš tri puta zaredom i ovo je veliki uspeh kojeg mislim da još uvek nismo svesni. Tek kada se završi sezona, kada odemo na odmor i kada počnemo da sabiramo utiske iz cele sezone, shvatićemo kakav smo rezultat napravili. Mislim da će ovo biti jako teško ponoviti. Videlo se i pre početka polusezone da je atmosfera u ekipi odlična, a atmosfera je jako važna u celom tom uspehu. Mi stariji igrači pokušavamo da održavamo dobru atmosferu", izjavio je Rendulić za klupski sajt.

Upravo njega mnogi saigrači ističu kao najzaslužnijeg za smeh u svlačionici.

"Pokušavam i sa svoje strane da pomognem, nažalost ne toliko igrama. Bio sam dugo povređen, a sada ekipa pobeđuje. Ja pokušavam da budem tu. Kažu da sam im ja najvažniji za atmosferu i drago mi je da doprinosim na bilo koji način. Naravno, igrač koji ne igra je pomalo tužan i nervozan, to je sve normalno. Čekam svaki minut da iskoristim. Važno je da budem zdrav, da svi budemo zdravi. I zašto da ne, uveren sam da možemo da oborimo i Benfikin rekord", priželjkuje popularni Rendula.

Pored dobrih rezultata tima, nada se i boljoj minutaži na terenu.

"Očekujem da dobijem još neke minute, možda i neku utakmicu da počnem od početka. Trening je jedno, ali utakmica je drugo. Osećam se dobro, ali kada ekipa ovako pobeđuje, teško je nešto menjati. Sada je najlepše biti igrač Crvene zvezde, u ovom trenutku, i važno je da svi uživamo", zaključio je Rendulić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC