• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gužva oko "kote 2", Čuka pobedila!

Autor mondo.rs

Čukarički kao gost pobedio Mladost iz Lučana u odloženom meču 26. kola Superlige i vratio se na treće mesto tabele Superlige.


Velika gužva stvorila se oko drugog mesta na tabeli Superlige. Crvena zvezda je nedodirljiva na poziciji jedan, ali za mesto broj dva konkuriše nekoliko timova.

Trenutno drugoplasirani Partizan ima 45 bodova, tu su još Borac iz Čačka i Čukarički sa po 44, Radnički Niš sa 42, a iz borbe nisu isključeni, pogotovo kada se budu delili bodovi, ni Vojvodina, odnosno Voždovac sa po 39 poena.

Čukarički je golovima Petra Bojića u 39. i Nemanje Radonjića u 90. pobedio Mlaodst iz Lučana i tako se pridružio "zebrama" na trećem mestu.

Nekadašnji učenik Partizanove škole odigrao je prvi meč za Čukarički. Tačnije šansu je dobio pred kraj utakmice, ali je posle deset minuta na terenu zatresao mrežu rivala. Radonjić je na Brdo stigao na pozajmicu iz Rome.


Sa druge strane, Lučanci su sve dalje od plej-ofa, s obzirom na to da su protiv "brđana" imali imperativ trijumfa. Mladost je na desetom mestu, ali ima čak šest bodova manje od Radnika iz Surdulice, prve ekipe iznad crte.

Ekipa iz Lučana je poslednji put pobedila Čukarički pre tačno osam godina. Posle trijumfa na svom stadionu rezultatom 2:1, dve ekipe su odigrale šest utakmica, a čak pet su dobili "brđani", dok je jedna, u maju prošle godine, završena 2:2.

TABELA: Crvena zvezda 77, Partizan 45, Borac 44, Čukarički 44, Radnički 42, Voždovac 39, Vojvodina 39, Radnik 37, Javor 34, Maldost 31, Metalac 28, Novi Pazar 27, OFK Beograd 26, Spartak 23, Rad 22, Jagodina 22.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC