• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jugović Tadiću i Gudelju: Momci, pa to je čast...

Autor mondo.rs

Bivši reprezentativac pozabavio se "orlovima" i njihovim problemima

 Vladimir Jugović poslao poruku Tadiću i Gudelju Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbalskoj reprezentaciji Srbije ne ide najbolje, a osim neefikasne igre suočila se i sa porukama dvojice igrača Dušana Tadića i Nemanje Gudelja, koji su poručili da ne žele da budu deo tima dok je selektor Radovan Ćurčić.

Vladimir Jugović, bivši reprezentativac, ima poruku za igrače Sautemptona i Ajaksa.

"Najviši interes svih je reprezentacija. Pa valjda je oduvek bila čast nositi dres nacionalnog tima. Niko ne može preko novina tako da se oglašava. Ako si u reprezentaciji moraš da shvatiš da si deo ekipe, da si tu zbog jednog cilja, a to je da tvoja reprezentacija napravi nešto veliko", izjavio je za "Informer" Jugović.

On je istakao i da javna "prozivanja" predsednika FSS Tomislava Karadžića i generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića mogu samo da štete svima.

"Oni moraju odmah da prekinu sa tim!Njihovo je da donesu mir u reprezentaciju i čitav srpski fudbal, a ovako prepucavanjem stvaraju samo lošu atmosferu. Reprezentacija će otići na sledećo veliko takmičenje samo ako svi budemo želeli da se to dogodi. Dakle, svi u Srbiji moraju biti kao jedan, bez podela! Svi su tu samo zbog reprezentacije. Čemu više sukobi? Pa, valjda je cilj da imamo jak nacionalni tim i da igramo na takmičenjima. Imamo samo jednu reprezentaciju", poručio je Jugović.

On gaji nadu da Srbija ima "materijal" da napravi dobre rezultate.

"Ima potencijala da se napravi dobar tim. Imamo dobre igrače, ali treba nam takmičarski mentalitet, da momci nauče da se takmiče. Nama ne treba lepa igra, nego rezultat. Neki su pravi takmičari, ali ima i nekoliko njih kojima treba pronaći pravu poziciju", smatra Jugović i dodaje da ne želi da ocenjuje rad ljudi u FSS i reprezentaciji.

"Ne želim da ulazim u rad čelnika FSS i selektora Ćurčića. Niti želim da kritikujem, niti me je ko od njih šta pitao, oni to treba da rešavaju unutar Saveza", rekao je bivši reprezentativac.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC