• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baždarević: Petković mi je stara mušterija

Autor mondo.ba

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević optimista pred meča sa Švajcarskom.

Fudbaleri Bosne i Hercegovine i Švajcarske odigraće prijeteljski meč u utorak. Prije ovog ogleda BiH je savladala Luksemburg u gostima 3:0, dok je Irska sa minimalnih 1:0 savladala Švajcarsku, na čijoj klupi je bivši fudbaler Sarajeva Vladimir Petković.

 "Uvijek sam ga pobjeđivao. On je napravio veliki posao sa Švajcarskom. Pokušaću mu zadati što više problema. Mogu samo da poželim sreću Švajcarskoj na Evropskom prvenstvu. Mislim da neće biti autsajderi. Imaju kvalitetan tim i stručni štab. Mogu da prođu prvi krug, a onda je sve otvoreno. Pokazali su da su u stanju napraviti dobar rezultat", rekao je Baždarević, koji ističe da iako je riječ o prijateljskom meču rezultat je uvijek važan.

" Rezultat je uvijek jako važan, ali i važno je šta ćemo vidjeti od igrača u 90 minuta. U ovakvim utakmicama, ima i drugih stvari koje su važne isto kao i rezultat. Svi koji su ovdje spremni su da igraju. Ne vidim neka velika iznenađenja osim dva debitanta. Dobiće šansu oni koji nisu igrali u prvom meču u prvih 11. Želimo da svi igraju što više. Ovo su jako važne utakmice, ali i mi moramo imati sliku što bolju o svakom reprezentativcu. Izvešćemo najbolji sastav", dodao je Baždarević.

Senad Lulić igrao je u Švajcarskoj za Grashopers i Jang Bojs, a u Laciju trener mu je bio Vladimir Petković.

"Ovdje sam igrao dvije godine, pa se lijepo vratiti kući. Za mene je nešto posebno igrati na Letzigrundu. Radujem se ovoj utakmici. Znamo kako je Švajcarska dobra reprezentacija. Znamo da nas čeka teška utakmica, ali radujemo se i daćemo sve od sebe da pobijedimo. Bilo bi lijepo dati gol protiv Švajcarske, ali u prvom planu je da dobro odigramo i da pobijedimo", kaže Lulić, koji po dobrom pamti rad sa Petkovićem.

" Imao sam dobra vremena s Petkovićem. Drago mi je da je odveo Švajcarsku na Euro i navijaćemo za njih tokom ljeta. Želimo im da naprave što bolji rezultat. Čestitam im na ostvarenom rezultatu", rekao je Lulić.

Meč Švajcarska - BiH igraće se u utorak od 20 časova i 30 minuta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC