• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bane stiže Džaju, (ne) juri Dekija i Savu

Autor mondo.rs

Kapiten "orlova" stiže Dragana Džajića u broju nastupa za reprezentaciju.

 Branislav Ivanović Broj nastupa za reprezentaciju Rekord Stanković i Milošević Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Kapiten Srbije Branislav Ivanović odigraće u utorak protiv Estoniju 85. utakmicu za reprezentaciju, preteći će Dragana Stojkovića i izjednačiće se sa Draganom Džajićem po broju nastupa za državni tim.

"Ne gledam mnogo statistiku, ali znam da je veliki broj u pitanju. Znam i da su Dejan Stanković i Savo Milošević ispred mene i čast mi je biti među velikanima, ali sa takvim veličinama ne bih da se poredim", rekao je Ivanović.

On je podsetio da je u prethodnoj utakmici protiv istog rivala u kvalifikacijama Srbiji poništen gol u 90. minutu.

"Sudija je već priznao gol a onda, možda i prvi put u istoriji fudbala, da neko posle pet minuta, promeni odluku. Prosto neverovatno, jer bi se sa tom pobedom sve drugačije odvijalo u kvalifikacijama. Estonija timski veoma dobro deluje, imaju u postavi nekolicinu igrača iz tog perioda. Nemaju individualno veliki kvalitet, ali su timski jaki, mnoge reprezentacije su imale problema na ovom terenu u Talinu. Očekuje nas velika borba", rekao je fudbaler Čelsija.

Upitan da li je došlo vreme za naplatu dugova, Ivanović je rekao: "Kada bismo tako razmišljali imali bismo mnogo dugova da naplatimo".

On je dodao da ekipa ima veće samopouzdanje posle utakmice u Poljskoj, da je dobro radila i da se svi nadaju dobrom ishodu, ali i da je on mogao da bude precizniji u utakmici u Poznanju.

"U situacijama pred golom Poljske morao sam bolje da reagujem. Ne studiram svoju igru, meni je važno da smo kao tim defanzivno stajali dobro. Prvu šansu sam morao da iskoristim i postignem gol, druga je bila odbitak, mogao sam bolje da reagujem, ali kao tim smo pokazali napredak. Izgubili smo utakmicu, ali posle svega što smo prikazali, izašli smo pozitivni iz meča i svako ko je dobronameran, reći će da smo odigrali dobru utakmicu u Poznanju. Ako to ponovimo u Talinu, nadam se dobrom rezultatu", rekao je Ivanović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC