• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosečnu srpsku platu zaradi za sekund!

Autor mondo.rs

Ronaldo ima više miliona na računu nego što ima godina u krštenici! Pogledajte za koliko "sati rada" može da kupi neke stvari o kojima maštaju milioni...

Počeo je da igra fudbal kada je imao samo dve godine. I to mu se baš isplatilo!

Ronaldo je zaradio samo u protekloj godini 79.5 miliona dolara, od toga 52.6 miliona je njegova godišnja plata, a 27 miliona su ekstra bonusi i sponzorski ugovori.

Prema nekim istraživanjima on zarađuje neverovatnih 6.583.000 mesečno, što znači da zaradi oko 219.434 dolara dnevno - svakih sat vremena njegov račun je bogatiji za 9.143 dolara!

Dakle, za jedan sekundu Ronaldo zaradi 152.38 dolara bezobzira na to da li spava, jede, uživa u društvu prijatelja, ili igra fudbal.

Onoliko koliko Srbin zaradi prosečno za pola meseca, Ronaldo zarađuje u sekundi.

Imao je, ili ima, potpisane ugovore sa brendovima kao što su TAG Heuer Motorola, Emporio Armani, Nike, Jacob & Co KFC, Coca-Cola, Castrol, Konami, Banco Espirito Santo, Samsung, Monster Roc, Sacoor Brothers, a vlasnik je sopstevnog modnog brenda CR7, što svakodnevno dodatno uvećava njegovu već enormnu zaradu.

Hajde da vidimo koliko Ronaldu treba vremena da zaradi određene stvari za kojima žude milionii ljudi širom planete.

PRIVATNO OSTRVO: Ronaldo treba da radi samo 15 dana da bi kupio sebi luksuzno privatno ostrvo.

AUDI R8 plus: Potreban mu je samo dan da priušti sebi AUDI R 8 plus, koji košta 209.000 dolara. Ronaldo je veliki zaljubljenik u četvorotočkaše i već poseduje zavidnu kolekciju automobila na koju je potrošio neverovatnih 4.912.000 dolara, a cifra koju je izdvojio za poslednji automobil koji je nabavio "bugatti veyron" iznosi 1.700.000 dolara.

MUŠKO ODELO "R. JEWELS" OPTOČENO DIJAMANTIMA: Za ovo odelo Ronaldo mora malo više da se potrudi. Dakle, mora da radi puna četiri dana ukoliko želi da poseduje odelo od neverovatnih 847.000 dolara. Ali, on ipak nosi nešto skromnije - odela od 800 dolara brenda "Sacoor Brothers" čije je zaštitno lice.

MaCBOOK AIR:To može da zaradi sa samo 10 sekundi.

ZLATNI iPHONE 6: Taj telefon košta 3.390 dolara i Ronladu za tu svotutreba 20 sekundi. Ali Ronaldo uopšte ne mora da radi za ovo. Naime, on poseduje zlatnu futrolu za iPhone 6 koju je specijalno za njega kreirala švedska kompanija Golden Concepts, koja vredi vredi više od 6.000 dolara.

APPLE ZLATNI SAT: Da bi obezbedio ovaj zlatni gedžet, koji košta 19.000 dolara Ronaldo mora da radi manje od dva sata. Ali Ronalda očigledno ne fasciniraju ovakvi časovnici jer je on ambasador brenda "TAG Heuer" još od 2014. godine, a pre izvesnog vremena je urađen i "Smart Watch TAG Heuer Connected" specijalno dizajniran od strane samog Ronalda.

Pogledajte video u koje Ronaldo proba satove i kaže koliko ih ima kod kuće:

Ronaldo
Izvor: YouTube

 Inače, dok ste vi ovo čitali, Ronaldo je postao bogatiji za 18. 286 dolara!

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU I KAKO OVAJ FUDBALER UŽIVA U DRUŠTVU SINA, NA TRENINGU, U NOĆNOM PROVODU, NA TERENU:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC