• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Remi spustio gard

Autor mondo.rs

Doveden je da pokuša petu sezonu zaredom da nekako sačuva Aston Vilu ispadanja, ali nakon što nije uspeo - razišli su se.

Četiri sezone zaredom Aston Vila je nekako uspevala da izbori opstanak, po pravilu u poslednjem ili pretposlednjem kolu.

Ove sezone to neće biti slučaj, iako je Remi Gard doveden jesenas da pokuša da popravi ono što su ekipa i njegov prethodnik, Tim Šervud, zabrljali pre toga. Neće dočekati ni kraj sezone, kada će se slavni klub sa "Vila Parka" preseliti u niži rang takmičenja.

Fudbalski klub Aston Vila i francuski trener, Gard, sporazumno su raskinuli ugovor, saopštio je večeras klub sa poslednjeg mesta tabele engleske Premijer lige. Vila i Gard razišli su se posle razgovora menadžera sa klupskim advokatom.

Klub iz Birmingema odlučio je da počne pripreme za sledeću sezonu, prvu u kojoj neće igrati elitni rang takmičenja još od sezone 1986/87.

Francuski stručnjak ostvario je samo dve prvenstvene pobede od kada je u novembru preuzeo klub. Novi Bord direktora kluba odlučio je da je vreme za promene, dok je menadžer takođe izrazio spremnost da ode, posle teškog perioda na klupi "vilijana".

Gard je bio razočaran u klub, pošto ga uprava kluba nije podržala u januarskom prelaznom roku, tako da joj je saopštio da ne vidi smisao u nastavljanju ovog posla.

Vila je u saopštenju zahvalila Gardu na saradnji i postavila je Erika Bleka za vršioca dužnosti trenera do kraja sezone.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC